Vuk Rašović, Stojke i Pavkov ostvarili istorijski uspeh i tu ne žele da stanu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.12.2023.
19:14
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U senci su mnogo bogatijih klubova, ali im pariraju odličnim rezultatima.

Epa/Helmut Fohringer
Epa/Helmut Fohringer

Povezane vesti

Ekipa saudijske Al Fejhe koju sa klupe vodi nekadašnji fudbaler i trener Partizana Vuk Rašović, a čije boje brane golman Vladimir Stojković i napadač Milan Pavkov ostvarila je istorijski uspeh ove sezone.

U svom prvom učešću u Ligi šampiona Azije, Rašovićev tim je izborio plasman među 16 najboljih ekipa u elitnom kontinentalnom takmičenju, odnosno u plej-of.

Al Fejha je osvojila drugo mesto u svojoj grupi, iza Al Aina, a ispred uzbekistanskog Pahtakora i Ahala iz Turkmenistana. Svoje prve utiske je posle plasmana u plej-of, u razgovoru za ''Večernje novosti'' izneo trener Rašović.

''Napravljen je veliki uspeh plasmanom među šesnaest ekipa u Aziji. U jakoj grupi, gde je bio Ahal, Al Ain... Uspeli smo da budemo drugi i napravimo iznenađenje. Niko to nije očekivao, prvi put igramo Ligu šampiona. Sva četiri kluba iz Saudijske Arabije prošla su dalje.

Najverovatnije ćemo u plej-ofu igrati sa Al Hilalom, Al Nasrom, Al Itihadom... Bez obzira na sve, sada nam treba odmor, imamo par povređenih igrača. Posle idemo na dobre pripreme, treba biti spreman u februaru, pokušati nemoguće i napraviti još jedno iznenađenje'', izjavio je Rašović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke