"Vukovi" režali na "Old trafordu", Varan spasio Junajted

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 14.08.2023.
22:59
Izvor: Sportske.net

Hoće li se tradicija nastaviti?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Vulverhempton na "Old trafordu" sa 1:0 u utakmici prvog kola Premijer lige.

Dosta bledu utakmicu odigrao je Mančester junajted i uprkos rezultatu i činjenici da su imali domaće navijače uz sebe, nisu bili bolji rival.

Dosta više problema svom protivniku kreirao je Vulverhempton, za koje se smatra da će biti u donjem delu tabele i ove sezone. Prodali su nekoliko bitnih igrača, nisu se previše pojačali, ali jedno od imena koje je stiglo prilično se istaklo na "Old trafordu“ bio je to Mateus Kunja koji je često kao brzi voz prolazio kroz linije odbrane Junajteda. Bilo je tu nekoliko dobrih prilika za "vukove“, najbolju je imao baš Kunja u drugom poluvremnu, ali iz sjajne situacije je pogodio stativu.

Junajted je bio dosta bezidejan u prvom delu sa nekim solo pokušajima Alehandra Garnača koji je bio vrlo loš na terenu. Međutim, Junajted je ipak uspeo da pronađe put do mreže Žozea Sa. Aron van Bisaka je bio veoma agilan za Junajted danas i upravo je pomogao da njegov tim slavi. Asistencijom za Rafaela Varana u 75. minutu doprineo je jedinom golu na utakmici.

Bilo je nekoliko uzbuđenja pred golom Andrea Onane do kraja meča, ali Vulvsi nisu uspeli da pronađu rešenje za izjednačenje.

Ono što je zanimljivo jeste da je Junajted, kada god je pobedio ponedeljkom uveče na otvaranju sezone - bio je prvak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke