VVD konfuzija na "Enfildu", koga Klop "izbacuje" iz ekipe?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 18.01.2021.
22:27
Izvor: Sportske.net

Holanđanin se vraća ranije nego očekivano.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Povreda Virdžila van Dajka jeste uticala na sezonu Liverpula, ali odsustvo stamenog Holanđanina nije se pokazalo nezamenljviim. 

Očekivalo se da će bivši igrač Sautemptona propustiti celu sezonu posle sudara sa Pikfordom u Mersisajd derbiju. Ipak, engleski mediji prenose ohrabrujuće vesti. 

Oporavak jednog od najboljih defanzivaca PL ide i bolje nego što su se lekari nadali te bi Virdžil mogao i ranije na teren, tačnije početkom aprila. To znači komplikacije u registracionom postupku. 

Klop nije registrovao Holanđanina za prvi deo sezone, početkom februara se šalju spiskovi igrača za drugi deo sezone. A sva je prilika da će se na njemu naći ime Van Dajka. Tu dolazi do komplikacije, štoper nema državljanstvo Engleske te će spisak morati da trpi promene. 

Favoriti za ispadanje sa spiska jesu Adrijan, Keler je pokazao kako može da odmeni Alisona čak i bolje od iskusnog Španca. Precrtani bi mogli biti Origi ili Šaćiri, dvojac je ionako blizu selidbe sa "Enfilda". Kako deluju stvari "redsi" neće dovesti štopera do kraja januara, u derbiju Engleske smo videli da čak i veznjaci Fabinjo-Henderson može izgurati sa defanzivnim obavezama ispred svog golmana. 

Čeka se i oporavak Gomeza, tu je i Matip. Konačna odluka o registraciji igrača se donosi početkom februara, videćemo ko će preživeti finalni rez. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke