Za Barsu i Dembelea nije kraj, sledi novi šokantan potez!

Autor: Milovan Longinov
utorak 01.02.2022.
08:22
Izvor: Sportske.net

Šta je sada ovo...

 EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Prelazni rok je zvanično završen, ali Barsa i Osman Dembele nisu.

Svima je poznata sapunica koja je dostigla svoj haotični rasplet ovog januara, kada je Dembele pružio ruku Ćaviju i potvrdio da će potpisati, a onda njegov agent došao na finalni sastanak i zatražio četiri puta veću platu.

Od tog trenutka, Barsa mu je zatvorila vrata i poručila da mora da ode. Dembele je imao ponude Pari Sen Žermena i Čelsija, ali nedovoljne za Barsu. Na kraju, Francuz je ostao i više neće igrati iako ima ugovor do 30. juna.

Barsa je toliko razočarana ponašanjem Dembelea da će mu poručiti ove nedelje da ga niko ne želi u klubu i nije isključeno da dođe do raskida saradnje. Barsa pravno to može da uradi, moraće da mu plati, ali svakako mora da ga plaća do leta, kao igrača na tribini.

Katalonski mediji pišu da će se Ćavi sastati u utorak sa Mateuom Alemanijem i Đoanom Laportom kada će doneti konačnu odluku. Sigurno je da Dembele više neće igrati za Barsu, a klub ga čak ne želi ni na treninzima jer smatra da je toksičan za atmosferu i da ne pripada ekipi zbog svega što je uradio.

Barsa je pokazala razumevanje prema Dembeleu, čekala je pet meseci njegov odgovor, trpela njegov neprofesionalizam, a nije mu bilo dovoljno ni to što ama baš nijedan klub nije bio spreman ni blizu da mu plati onoliko koliko traži.

Mančester Junajted je potpuno nezainteresovan i pored haosa oko Grinvuda, Čelsi i PSŽ nisu htela da ga preplaćuju sada, možda će mu na leto ponuditi nešto više, ali ko će mu dati 43 miliona neto koliko je tražio od Barse? 

Uprava Barse je pokušala da urazumi Dembelea, postavila mu je poslednju ponudu na sto, 14 miliona po sezoni, Francuz je to odbio. Njegov agent Musa Sisoko smatra da je Dembele jedan od najboljih na svetu i potencijalni osvajač "Zlatne lopte"  i da će se za njega otimati, ali ga sada niko nije želeo, iako bi ga Barsa pred ponoć pustila i za nekoliko miliona evra.

Ukoliko Barsa odluči da raskine ugovor, Dembele ipak neće moći da igra ni za jedan drugi klub, jer niko neće imati pravo da ga registruje. Moći će samo da trenira, do leta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke