Za mnoge iznenađenje, Bajern naciljao trenera

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 15.04.2021.
17:45
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo rešenje.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Trofejni italijanski trener Masimilijano Alegri nalazi se na meti Bajerna iz Minhena, koji će se na kraju sezone najverovatnije rastati sa Hansijem Flikom.

Ovu vest preneo je danas italijanski "Sport Mediaset" i tako ubrzao spekulacije o Flikovom nasledniku koje su nakon eliminacije iz Lige šampiona dodatno dobile na značaju.

Kako se može čuti, na Alijanc areni izuzetno cene karakteristike i trenersko znanje Alegrija, koji je nepune dve godine bez posla od kada je napustio Juventus.

Sam Alegri je u poslednje vreme pokazao interesovanje da od leta preuzme neki klub, a u domovini ga već vide kao naslednika Andree Pirla koji se nije snašao u debitantskoj sezoni u Juventusu.

Italijanski stručnjak se zimus dovodio u vezu sa preuzimanjem Čelsija, ali je u trci za nasledika Frenka Lamparda pobedio Tomas Tuhel.

Kada je reč o Fliku, uprkos ponudama za sada još neimenovanih evropskih klubova, najverovatnije će preuzeti reprezentaciju Nemačke koja će posle Evropskog prvenstva ostati bez selektora jer je Joakim Lev najavio odlazak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke