Za nevericu, Milan već razmišlja o promeni trenera, veliko ime čeka smenu Fonseke!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 26.08.2024.
07:46
Izvor: Sportske.net

Loš start i strašan pritisak na Portugalca!

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Milan je najveća priča u prva dva kola šampionata u Italiji. 

Naime, "Rosoneri" su osvojili srećni bod protiv Torina na otvaranju, a poraz u Parmi je upalio alarme.

Tim je, ako izuzmemo Pavlovića koga svi hvale delovao loše, a prve zvezde Rafa Leao i Teo Ernandez su van forme. U ovom trenutku je jasno da je na udaru prvi Ibrahimović zbog prelaznog roka, on nije završen, ali za sada niko nije zadovoljan transfer letom. Trebalo bi ako odu Adli i Benaser da stigne još jedan vezni igrač, a sa druge strane, mnogi smatraju i da Jović koji je ušao u poslednju godinu ugovora nije prava zamena za Moratu. Španac se povredio i propustio gostovanje na "Tardiniju".

Ipak, najveći problem, po navijačima i javnosti je Fonseka. Naime, Portugalac je dočekan sa velikom skepsom i za sada su sumnjičavi u pravu.

Verovali ili ne, već mu traže zamenu, prema informacijama sa Apenina, neće imati puno vremena, a nad njim je senka novog trenera.

I to Maksa Alegrija!

Doskorašnji trener Juventusa bi mogao da se posle više od dekade vrati na klupu "Rosonera", on je osvojio titulu sa Milanom još 2011. posle izgubio primat od Kontea i Juventusa, da bi zatim zamenio sadašnjeg trenera Napolija na klupi Juvea i vladao ostatak decenije.

Alegri je bez kluba posle smene u finišu sezone u Juventusu, nakon što je osvojio kup. U drugom mandatu se nije proslavio, ali je veliko trenersko ime i sigurno da bi bio dočekan sa entuzijazmom i optimizmom.

Sve u svemu, ako Milan ne bude pobedio u poslednjem kolu pre pauze (gostuju u Rimu protiv Lacija) pozicija Fonseke posle samo 270 minuta u novoj sezoni mogla bi da postane neodrživa. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke