Za promenu, nije kriv Luka Jović!

Autor: Boris Jovanović
sreda 29.09.2021.
07:54
Izvor: Sportske.net

Dobro je da na njega nisu sve svalili...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Real je u šoku nakon poraza od Šerifa, navode se razni razlozi i mada španski mediji ne žele da oduzmu zasluge gostima jer su se sjajno borili i napravili jedno od najvećih iznenađenja u novijoj istoriji Lige šampiona, uzroci poraza traže se u igri Reala.

Mnogi smatraju da je defanziva znatno oslabljena, ne samo zbog štopera već i da je Kazemiro koji je bio korektor poslednje linije van forme, a bes navijača se sručio na Azara. Anćeloti ga je zamenio u nastavku, pristalice "Los Blankosa" smatraju da klub gubi vreme sa nezainteresovanim Belgijancem.

Jović ga je zamenio, nije imao sreće u par situacija, ima primedbi, ali su mediji ukazali da je dobio gotovo sve duele, da nije imao sreće kod centaršuta Rodriga kada je fudbaler Šerifa neverovatno intervenisao. 

Javnost veruje da klub mora da mu pruži šansu, podsećaju da je sakupio 500 minuta za dve i po sezone, i da u ovom trenutku kada dosta toga ne funkcioniše ima priliku da pokaže da zaslužuje mesto u timu. 

Sada ćemo videti hoće li dobiti priliku, za vikend Real gostuje u Kataloniji protiv Espanjola, Anćeloti nešto mora da menja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke