Zabava kreće od 15:30, AdmiralBet bonus tiket, golovi tokom popodneva vode do dobitka!

Autor: Boris Jovanović
subota 18.03.2023.
09:11
Izvor: Sportske.net

Da vidimo šta nam nude...

Povezane vesti

U subotnjem popodnevnom programu izdvojili smo "efikasni" tiket, poziv da odigrate na golove, baziran na navikama ekipa, ali i činjenici da su neki od timova posle promene trenera promenili stil igre što se nije odrazilo toliko u kvotamu.

Popodne smo započeli u Bohumu gde gostuje Lajpcig nakon katastrofe u Ligi šampiona. Ne verujemo da će se "sedmica" odraziti na duh ekipe, u prošlosti su uspevali veoma brzo da se oporave od teških poraza, plus "Bikovi" gostuju protiv Bohuma koji je prekinuo seriju poraza na gostovanju u Kelnu, ali svejedno, ima užasnu tradiciju još iz Cvajte protiv Lajpciga. Od poslednjih pet mečeva, uz pet pobeda Red Bula, četiri su došla uz 3+, a pazite sada, u istoriji su timovi odigrali osam utakmica i Bohum nikada nije ostao neporažen.

Naš omiljeni tim na golove, Tuluz, igra u subotu protiv Lila. "Ljubičasti" su hit šampionata po povratku u ligu, ne toliko zbog samih rezultata već ofanzivne igre i fudbala koji je za gurmane. Ako izuzmemo meč protiv Klermona, domaćin je davao dva gola na svakom meču posle mundijalske pauze. Lil je takođe mnogo efikasniji od kada  je Paulo Fonseka na klupi, jesenas su "Doge" slavile na severu sa 2:1. I sada se golovi nameću.

Vulvs i Lids su pre par meseci doveli nove trenere, Lopetegija, odnosno Havija Grasiju, dva Španca sigurno nisu defanzivni ideolozi, osetilo se na igri "Vukova" koji su počeli da daju golove. Moraju da napadnu, ovo je sudar koji bi mogao da bude ključ u borbi za opstanak, ako dobiju, uz to u ligi ovo je tradicionalno meč u kome se tresu obe mreže, pa je GG na odličnu kvotu dobra ideja.

Tiket zatvara sudar Utrehta i Iglsa iz Deventera. Gosti uvek igraju na gol više, od nove godine jedino nisu zatresli mrežu PSV Ajndhovena, bod im ne znači puno, pobedom bi prebrinuli verovatno veći deo briga oko opstanka. Pre par meseci u prvom delu bilo je 2:2, oba tima su propustila po još nekoliko zicera.

Šifra tiketa je +629, kvota je uvećana. Odete na AdmiralBet, u dnu stranice kliknete na "tikete" i odaberete bonus tiket. Ne može lakše, a može se isplatiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak