Zahtev! Oduzmite Junajtedu šest bodova, Solskjer traži pojačanja?!

Autor: Boris Jovanović
sreda 12.05.2021.
10:30
Izvor: Sportske.net

Da li su presudno uticali na putnike u Ligu šampiona?

EPA-EFE/Dave Thompson
EPA-EFE/Dave Thompson

Povezane vesti

Mančester Junajted je poklonio titulu Sitiju. Engleska javnost je besna, Solskjer je napravio 10 izmena, čuvao igrače za meč sa Liverpulom, pa je Lester dobio na "Old Trafordu".

Siti bi jasno i bez pomoći komšija osvojio titulu, ali je ovaj poraz Mančester Junajteda značio i veliku pomoć Lesteru.

Tako, Trevor Sinkler bivši reprezentativac tvrdi da se za ovakve stvari mora uvesti praksa oduzimanja bodova jer je Solskjer direktno uticao na ostale timove koji se bore za top 4.

Naime, Lester koji u subotu igra finale FA kupa protiv Čelsija je nakon poraza u prošlom kolu sada dobio veliki zamah, pobegao pet bodova Vest Hemu, imaju utakmicu više. Oni će držati situaciju u svojim rukama iako imaju mnogo teže rivale od protivnika. Tako, posle kupa u sledećem kolu u prvenstvu gostuju Čelsiju, a onda čekaju Totenhem, oba ova tima se bore za top 4.

Jasno da od kazne neće biti ništa, verovatno samo upozorenje Junajtedu, mada u statutu PL postoji mogućnost da se kaznama ovakve stvari spreče.

Solskjer ne haje, kaže da nije imao drugog rešenja. On je problem prebacio na teren prelaznog roka.

"Čestitke Sitiju, razlika je, što se videlo i večeras kada sam rotirao ekipu to što oni imaju dužu klupu. Da bismo bili ravnopravni potrebno je da dovedemo još nekoliko igrača", kaže Norvežani.

Kavani ostaje, što verovatno isključuje mogućnost dovođenja napadača, traže se dva štopera, Bleki Milenković je navodno jedan, potrebno je da se reši status Pogbe, De Hea je na izlaznim vratima, kao zamena, odnosno konkurencija Hendersonu planiraju dovođenje Hitona, golmana Aston Vile koji će biti slobodan na leto.

I dalje nisu odustali od Griliša, ali je preskup, videćemo da li su tačne priče da su spremni da izdvoje ogroman novac za Deklana Rajsa iz Vest Hema...

Junajted već u četvrtak igra novi prvenstveni meč protiv Liverpula, ali Solskjeru je samo na pameti još finale LE protiv Viljareala gde je šansa da se konačno domogne trofeja. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
miki2
Wednesday, 12.05.2021
11:14

Sta je drugo mogao stavili mu 5 utakmica na 2 dana. Da mu je bitna igrali bi glavni igraci ovako ih cuva za finale lige evrope, svaki trener bi isto uradiio.