Zahuktala Nikolićeva Lokomotiva se ne zaustavlja, pao i Rostov

Autor: Aleksandar Golubović
subota 17.04.2021.
17:28
Izvor: Sportske.net

Preskočen i Spartak.

Povezane vesti

Fudbaleri moskovske Lokomotive stigli su do sedme uzastopne pobede u ruskoj Premijer ligi pošto su u 26. kolu slavili na svom terenu protiv Rostova sa 4:1.

Izabranici Marka Nikolića već u šestom minutu imali su prednost od dva gola koju su im doneli Fransoa Kamano u 4. i Rifat Zemaletdinov dva minuta kasnije.

Ovaj rezultat je bio aktivan sve do 33. minuta kada je Denis Hadžikadunić prepolovio prednost Lokomotive nakon dobre reakcije posle centaršuta gostujućeg igrača.

Prelomni trenutak na meču dogodio je u 53. minutu kada je Armin Gigović dobio drugi žuti karton i tako znatno otežao posao svom timu da stigne do izjednačenja.

Umesto toga viđen je još jedan gol u njihovoj mrežu kada je Gregorž Krihovjak potvrdio trijumf Lokomotive čiji se pobednički niz nakon ovog popodneva povećao na sedam utakmica i traje od 27. februara.

Golovima tu ipak nije bilo kraja pošto je u 90. minutu konačnih 4:1 postavio Eder i tako dodatno ulepšao ovo divno popodne za Nikolićev tim.

Lokomotiva se ovom pobedom probila do drugog mesta sa dva boda više i mečom viška u odnosu na gradskog rivala Spartak.

Za liderom Zenitom zaostaje pet bodova uz utakmicu više, a naredni meč igraće protiv fenjeraša Tambova u gostima.

Sa druge strane, Rostov je trećim porazom u nizu ostao na sredini tabele bez šanse da značajnije popravi ili ugrozi sebi poziciju na tabeli.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke