Zakuvao Karim Benzema, Real bi trebalo da bude u panici!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 07.02.2022.
12:25
Izvor: Sportske.net

Ma šta se desi, za njega nema zamene...

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Karim Benzema će otići korak dalje od nezadovoljstva planiranim promenama u Realu. On nema ništa protiv dolaska Mbapea, ali je situacija potpuno drugačija kada je u pitanju Haland.

Sve su glasnije priče da će Perez i pored netrpeljivosti prema Rajoli ispuniti želju Norvežanina i dovesti ga u Real. U tom slučaju jasno je da bi skupo plaćeni igrač morao da dobije šansu, Vinisijus Žunior i Mbape su sigurni, pa se Benzema plaši za mesto u timu.

Njegov agent je tražio sastanak sa Perezom, ali mu je poručeno da mora da čeka do marta. To je ozlojedilo Francuza, on želi da zna kakvi su planovi kluba u prelaznom roku. Naime, Benzema ima ugovor do 2023. ali mu ne pada na pamet da sedi na klupi, u poznim je godinama i želi i dalje da bude protagonista.

Već godinama nosi Real na leđima, trenutno je povređen, Francuz se nada da bi Real kao znak poverenja mogao već ove sezone da mu produži ugovor do 2024. Ako odbiju, što će se verovatno desiti jer ne žele da razgovaraju o tome pre naredne godine (takva je politika), lako bi se moglo desiti da Benzema zatraži da ode posle 13 godina u kojima je stekao kultni status među Merengesima.

Mnogi ga jasno sele u PSŽ, pogotovo ako Zidan preuzme kormilo, no za sada je sve na dugom štapu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke