Zapamtiće ga Vanja - Odmorio protiv Zvezde, pa het-trikom rešio Torino!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 05.10.2024.
22:40
Izvor: Sportske.net

Inter u velikoj formi.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Posle pobede nad Crvenom zvezdom u drugom kolu Lige šampiona, Inter je ponovo bio domaćin na svojoj "Meaci" i slavio je večeras protiv Torina rezultatom 3:2. 

Posle prvih 20 minuta Interu je posao bio znatno olakšan jer je Maripan startovao na Tirama, mogao je i da mu polomi stopalo koliko je samo neoprezno startovao i sasvim zasluženo je dobio crveni karton. Ipak, pobuna nakon svega toga sa njegove strane nikako nije opravdana. 

Pet minuta kasnije Tiram se osvetio na najbolji mogući način - golom. 

Fantastično je Bastoni centrirao sa leve strane, na pravom mestu je bio Tiram i glavom poslao loptu neodbranjivo u mrežu.

Još jednom smo jedanaest minuta kasnije videli istu akciju, Bastoni je ponovo poslao sjajan centaršut, Tiram ponovo glavom, samo ovoga puta u drugi ugao gola Vanje Milinković-Savića za 2:0

Samo što su gosti krenuli sa centra, uspeli su da smanje na 2:1, učinio je to Duvan Zapata.

Ipak, snove Torina je srušio Tiram svojim trećim golom na ovoj utakmici, ponovo je sve išlo po levoj strani gde je Mihtarijan vukao loptu, dodao je do fantastičnog Bastonija večeras koji šalje centaršut, ali Lautaro nije bio tako uspešan kao Tiram. Ipak, Vanja je odbio loptu do Tirama koji pogađa!

Torino je uveo završnicu u neizvesnost, Čalhanoglu je bio veoma neoprezan i napravio je faul unutar kaznenog prostora, a Vlašić je pogodio iz penala za 3:2 što je bio i konačan rezultat

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke