Zašto Levandovski nikada nije igrao u Engleskoj? Odgovor je "logičan"!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 16.06.2022.
11:15
Izvor: Sportske.net

Prost razlog.

AP Photo/Michael Probst
AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Mnogi fudbaleri sanjaju da zaigraju u engleskoj Premijer ligi, verovatno i najjačem nacionalnom prvenstvu na svetu. Mnogi da, ali Robert Levandovski baš i ne. 

Bivši agent čuvenog napadača Bajern Minhena Cezari Kuharski okrivio je kišu za Levin ne odlazak na Ostrvo iako je ponuda bilo, pre svih od Mančester junajteda i Čelsija.

"Zašto ne Engleska? To je bio problem. Uvek sam od Roberta slušao detinjasto objašnjenje o činjenici da u Engleskoj tako često pada kiša", rekao je Kuharski.

Levandovski je blizu Engleske bio 2014. godine kada je iz Borusije Dortmund mogao da pređe u Mančester junajted, ali se tada odlučio za Bajern i nije pogrešio.

Kuharski smatra da je Leva u svojoj glavi imao "blokadu" prema Engleskoj i zbog činjenince da bi mu tamo bilo teže da ostvari brojke koje ima u Nemačkoj.

"Mislim da je pravi razlog ne odlaska u Englesku taj što je mislio da ne može imati isti učinak kao u Nemačkoj. Toga se bojao", zaključio je on.

U letnjem prelaznom roku sjajni napadač bi vrlo lako mogao da napusti Bajern i Nemačku i preseli se u Barselonu, iako je interesovanje za 33-godišnjaka pokazao i Čelsi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke