Zašto Lukakuu ne ide tako dobro kao u Interu?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 19.10.2021.
17:30
Izvor: Sportske.net

 EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Nekadašnji italijanski napadač Antonio Kasano rekao je da stil igre menadžera Čelsija Tomasa Tuhela uništava Romelua Lukakua.

Lukaku daje golove od početka ove sezone, ali ne čini to u kontinuitetu u kojem je radio isto u Interu. Istina, Premijer liga i Serija A se potpuno razlikuju po kvalitetu, ali utisak je, smatra Kasano, da Romelu Lukaku nije isti igrač pod palicama dvojice trenera Tomasa Tuhela i Antonija Kontea.

"Lukaku se muči. On je blizu defanzivaca protivničkog tima i njegovi saigrači su konstantno prinuđeni da ga traže. Tuhel nije smeo da zatraži od Kontea školu kako da igra sa Lukakuom. Ne sme da se usudi da upita tako nešto jer je osvojio šta je osvojio. Međutim, mogao je kupiti druge napadače. Imao ih je u PSŽ-u, Dortmundu... Kada igrate kao napadač kod Kontea, stojite na 50 m od protivničkog gola. Tada imate mnogo prostora. Takođe, igrati u Italiji je druga stvar. U Engleskoj su štoperi životinje. Lukaku nema karakteristike koje Čelsi traži", bio je surov Kasano.

Belgijanac je postigao četiri pogotka na 10 utakmica ove sezone, pa Kasanova ideologija ne može u potpunosti da se demantuje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke