Zašto Realov poraz od Šerifa nije iznenađenje?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 29.09.2021.
14:59
Izvor: Sportske.net

Istina, niko nije očekivao ovako nešto, ali...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Fudbaleri Šerifa iz Tiraspolja šokirali su juče Real u Madridu pošto su ih savladali sa 2:1 u 2. kolu grupne faze Lige šampiona.

I kada je na poluvremenu bilo vođstvo na strani moldavskog tima, svi su bili uvereni da će Real uspeti da preokrene. Uostalom, evropska su ekipa koja najčešće u ovoj sezoni postiže golove posle 85. minuta. 

Karim Benzema je svojim penalom uspeo da izjednači, bilo je i nekoliko spornih odluka na štetu Reala, ali je nevericu u Madridu izazvao Sebastijen Til svojim evrogolom.

Tako je pobeda otišla u Tiraspolj, a Real je još jednom na svom stadionu u Ligi šampiona ostao kratkih rukava. Da, ponovo, jer nije slučajnost to što Madriđani igraju slabije na "Santjago Bernabeuu" u poslednje vreme.

Štaviše, imaju svega jednu pobedu na poslednjih sedam utakmica na "Bernabeuu" u Ligi šampiona! Podsećanja radi, prošle sezone su igrali kao domaćini na pomoćnom terenu i imali dobar učinak.

No, sada kada su se opet vratili na svoj stadion, ne izgleda dobro. Prethodno su gubili od CSKA 0:3, od Ajaksa 1:4, sa Brižom i Sitijem su igrali po 2:2, a juče se tom nizu pridružio i Šerif. Jedinu pobedu upisali su protiv Galatasaraja, kada je bilo 6:0.

Iznenađenje, ali nije iznenađenje?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke