Zavesa u Rusiji - Ispao Rubin u šok završnici, Kasijera je "bomba" od igrača!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.05.2022.
18:09
Izvor: Sportske.net

Fantastična partija Kolumbijca za pobedu Sočija.

EPA-EFE/ANTONIO COTRIM
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

Crvena zvezda traga za napadačem i to nije ništa čudno, iako imaju Ohija i Pavkova, smatraju da je potreban makar još jedan takvog kvaliteta kako bi Dejan Stanković naredne sezone imao veći izbor u napadu na evropska takmičenja, najverovatnije Ligu šampiona jer Zvezdu deli bod do toga. 

Naravno, crveno-beli će sačekati ponedeljak kada praktično kreću pripreme za ono što sledi na leto, barem kada govorimo u planovima uprave kluba, imaće jasniju sliku o tome gde će Zvezda igrati, odnosno u kojim kvalifikacijama. 

Ono što je poznato jeste da je jedan od igrača koji su na skeneru Mateo Kasijera, 25-godišnji Kolumbijac koji igra kao napadač za Soči, a danas je bio briljantan. 

Postigao je het-trik protiv Dinama iz Moskve, dovoljno za pobedu od 1:5 na gostovanju. Ukupno je postigao šest golova na poslednjih šest utakmica. 

Pogledajte njegove golove klikom na sledeće linkove:

prvi, drugi, treći. 

Inače, rusko prvenstvo je gotovo, ispali su Arsenal iz Tule što se znalo i ranije i Rubin iz Kazanja, na opšte iznenađenje svih. Rubin je imao direktnog protivnika danas u poslednjem kolu u vidu Ufe, ali je Lisakovič promašio penal u 12. minutu nadoknade, pa je Ufa ta koja će igrati baraž, a Rubin će ispasti. Rubin je ovu utakmicu izgubio rezultatom 1:2. 

Šampion je Zenit, ali naravno, nema Lige šampiona za ruske timove dogodine. 


Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke