Završen ligaški deo Čempionšipa, ovo je rasplet, Paun remijem okončao sezonu!

Autor: Darko Mitrović
subota 08.05.2021.
15:34
Izvor: Sportske.net

Sve je poznato, osim još jednog putnika u Premijer ligu, kroz plej-of.

Povezane vesti

Utakmicama 46. kola danas je završen ligaški deo sezone u engleskom Čempionšipu.

Odranije je poznato da su direktan plasman u Premijer ligu izborili Norič i Votford, a danas smo dobili i konačan poredak još četiri ekipe, od trećeg do šestog mesta, koje će se kroz plej-of boriti za plasman u Premijer ligu.

Treće mesto zauzeo je Brentford, četvrti je Svonsi, a Barnsli je današnjim remijem protiv Noriča, 2:2, izborio peto mesto ispred Bornmuta, koji je na svom terenu poražen od Stouka, 0:2.

Nažalost, iako je veći deo sezone proveo među prvom šestorkom, ekipa Redinga, koju sa klupe vodi Veljko Paunović završila je sezonu na sedmoj poziciji sa 70 bodova, pošto je danas remizirala sa Hadersfildom na svom terenu, bilo je 2:2.

Koroma je u 15. minutu doveo goste u vođstvo, usledio je ekspresni preokret Redinga preko Olisea i Meitea, a Hadersfild je do boda došao u poslednjim trenucima nadoknade vremena, kada je Edmund-Grin pogodio za 2:2. Mladi srpski reprezentativac Dejan Tetek je odigrao poslednjih 25 minuta ove utakmice u ekipi Redinga.

Na dnu tabele završili su Vajkomb sa 43, Roteram sa 42 i Šefild Vendzdej sa 41 bodom i ove tri ekipe sele se u niži rang takmičenja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke