Završen sastanak u Minhenu, Levandovski "rekao" svoje!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 28.04.2022.
18:00
Izvor: Sportske.net

Sve je još u magli.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Važno pitanje budućnosti Roberta Levandovskog u Bajernu iz Minhena bilo je tema današnjeg sastanka predstavnika nemačkog šampiona i golgeterovog agenta Pinija Zahavija, a tokom iscrpnog dvoipočasovnog razgovora osetili su se pozitivni signali na obe strane.

Kako prenosi Bild, ništa još nije konačno dogovoreno i u narednom periodu će se voditi nova runda pregovora između Salihamidžića i Kana sa jedne i Zahavija sa druge strane.

Zanimljivo je da je Levandovski važno pitanje po nastavku karijere u potpunosti prepustio menadžeru, te da on nije bio prisutan na sastanku koji će mu odrediti budućnost.

Glavni predlog Bajerna je da neće biti prodaje ovog leta te da u najgorem slučaju Levandovski može da ode po isteku ugovora (30. jun 2023.) kao slobodan igrač, dok Zahavi nije dao konačnu reč.

Bajern je u subotu stigao do jubilarne 10. uzastopne titule u Bundesligi u derbiju protiv Borusije iz Dortmunda gde je strelac bio upravo i Levandovski.

Do kraja sezone neće igrati pod moranjem što je prilika da Levandovski dobrano razmisli šta je za njega najbolje u 34. godini života.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke