Zbog čega je Zlatan spomenuo vudu-magiju? Nije rasizam, ali je Lukakua itekako zabolelo!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 27.01.2021.
09:21
Izvor: Sportske.net

Priča datira još iz januara 2018. godine, mnogi tvrde da je istinita...

Povezane vesti

Najveću pažnju medija u Italiji sinoć je privukao Derbi dela Madonina u Kupu Italije između Intera i Milana.

"Neroazuri" su na kraju slavili sa 2:1 nakon produžetaka, ali je susret obeležio i žestok sukob Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua.

Šveđanin je u jednom trenutku poručio napadaču Intera da "ide da radi svoja vudu s***a" što su mnogi protumačili kao rasizam.

Ipak, to nije baš tako pošto je Ibrahimović aludirao na priču koju je ispričao većinski vlasnik Evertona dok je Lukaku bio u klubu Farhad Moširi.

"U januaru 2018. godine ponudili smo Lukakuu bolje uslove od Čelsija. Sve je bilo spremno da potpiše ugovor, čak je bilo i nekoliko novinara ispred kluba, dok Romelu nije pozvao svoju majku tokom sastanka. Tada nam je rekao da je rađena vudu magija i poruka je bila da mora da ode u Čelsi", otkrio je tada Moširi.

Istina, Lukaku na kraju nije otišao u Čelsi već u Mančester junajted, kasnije je pretio i tužbom ističući da je on hrišćanin, te da se ne bavi vudu-magijom, ali mediji su učinili svoje i priča se našla praktično na svim naslovnicama britanskih tabloida.

Zlatan je očigledno znao gde "udara"...

Nepristojnost na nivou.
Posted by Sportske.net on Tuesday, 26 January 2021

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Wednesday, 27.01.2021
11:27

Pise se kako se Ibrahimovic izvinjava saigracima..samo ga vi branite-za mesec dana kada budete pali par mesta na tabeli,teracete ga iz kluba a on ce vas ismevati..Covek misli da je neki faktor-ukaljace sve sto je uradio tokom karijere..

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 27.01.2021
10:54

Ako neko NIJE rasist , to je Zlatko ...