Zbog ovih problema, Konte je očajan! Može li se "ludilo" isterati iz DNK Intera?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 24.11.2020.
10:44
Izvor: Sportske.net

Nije uspeo ni posle gotovo 18 meseci, razni problemi opterećuju tim, melem bi bila pobeda nad Realom,

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

U Interu nisu zadovoljni. Naime, pobeda protiv Intera je pokazala da uz sve što želi, Antonio Konte nije uspeo da izbriše etiketu "Ludog Intera". Ova formulacija je i deo klupske himne, a Konte je prilikom dolaska rekao da ne želi da Inter bude "lud" i nepredvidiv, da ne juri preokrete već da pobeđuje bez stresa.

Sa ovim klubom to izgleda nije moguće, mediji konstatuju da ma koliko se Konte nervirao i tražio drugačiji pristup, "ludilo" je DNK Intera. Po ko zna koji put su okrenuli rezultat, od 0:2 stigli do 4:2 protiv Torina.

Samo, Konte smatra da protiv boljih rivala to nije moguće i razočaran je pristupom igrača utakmici i onim što su pokazali u prvih sat vremena.

Uz to, on je već rekao čelnicima da ne računa na Eriksena, a nešto tako je nagovestio odgovarajući na neke izjave Danca da ne dobija priliku.

"Imao je dovoljno prilika", rekao je Konte, "Gazeta" danas piše da se to odnosi i na neke nove igrače, pre svih Vidala i bolesnog Kolarova, nema više opravdanja u smislu prilagođavanja na novi tim.

Baner


Inter čeka Real sutra uveče, oslabljeni Madriđani stižu bez Benzeme i Ramosa, Inter mora da pobedi. U suprotnom su praktično eliminisani što će se dodatno odraziti na budžet, ali i na Konteov status.

Evropa ga prati kao zla kob, ni sa Juventusom, ni sa Čelsijem, ni Interom prošle sezone nije napravio ništa u LŠ, mada je igrao finale LE.

Ali, Inter želi više, smatraju da će Milan pasti, da moraju da iskoriste tranziciju Juventusa, probleme sa tanjim igračkim kadrom rimskih klubova, ali i večitog pretendenta u ovoj deceniji Napolija i da se domognu prve titule posle decenije posta.

Mnogo je uloženo u timu, Kinezi zahtevaju da se, pre novih pojačanja prodaju igrači, ali to je teško učiniti na zimu. Mnogi tvrde da su, sem Hakimija pojačanja promašena, da ponovo nedostaje brzina u veznom redu, da Konte luta u odbrani i da tim prima previše golova. Ali, pobeda protiv Reala bi umirila kritičare.

Baner

Uz to pominje se novi problem. Inter želi da smanji plate igrača, i pre pandemije je to bio problem, sada je situacija alarmantna. Troškovi na plate, usled pada prihoda su između 70 i 80% nijedan biznis to ne može da iskoristi. Alesandro Antonelo, jedan od direktora je nedavno pričao o tome, ali naravno, unilateralno se ništa ne može postići, Inter se nada nekoj široj akciji, ali sve zavisi od dobre volje igrača...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Tuesday, 24.11.2020
19:10

Bas tako covek luta u odbrani i ona nije standrdna - u sustini treba da se zna da su Bastoni - Skirinja i De Fraj standarni igraci odrane i sem toga kad su povredjini nije prihvatljivo da drugi igraju odbranu - medjutim sta radi Konte cas mu igra Dambrisio odbranu pa Kolatov i to sve kad su Skrinjr i Bastoni bili zdravi - znaci covek mora da ukapira sta mu je standard igraca a sta ce da mu sluzi kao rezervna vrijanta - i apsolutno je tacno d Vidal koj je standardan igeac u veznom redu Interu nuje doneo nista - cak ni u defanzvnim smislu se ne snalazi u sistemu koj od njega trazi Konte - ostali se takoske ne vide zbig sistema jel jedan problem vuce drugi

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 24.11.2020
13:55

Mora da pobedi Reala , ili sezona bi propala

avatar
Boginja iz Bergama
Wednesday, 25.11.2020
23:19
avatar
Provokator
Tuesday, 24.11.2020
13:18

Ja od kad znam za sebe, Inter je u krizi ali nekako su umeli da se izvuku i osvoje nesto, a sad ..

avatar
No rules
Tuesday, 24.11.2020
13:15

Odlazak Godina greska, Dambrosio jli Galja su trkaci bez kvaliteta za vrhunski tim. Svi pljuju Eriksena a Hakimi izgleda jos jadnije od njega. Sustina je da Inter igra sa 60-70% kapaciteta. Pobeda nad Realom mogla bi da bude prekretnica. Forza!

avatar
LFC*19
Tuesday, 24.11.2020
14:01

Vratio bih te recimo u godinu kad je Inter uzeo LS. Prodali ste Ibru, doveli Etoa i jos stosta, i uzeli LS i proglasili to poslom godine. I onda nakon toliko godina Ibra objasnjava sve sto treba. Znaci, imali ste tog oko kojeg gradis sve, egzekutora, da ste mu 10 trkaca samo stavili on bi radio sve sto treba... E to je greska a ne Godin. Kakav Godin... :)

avatar
LFC*19
Thursday, 26.11.2020
14:34

Da, ali dovedes snajdera i sto? Moras da napravis vrhunski tim sa snajderom da bi snajder uzeo titulu. Ovamo uzmes ibru i to je covjek titula. Moj komentar se onosio na to da ste prodali ibru i uzeli 5 drugih da bi uradili isto sto i on.

avatar
No rules
Wednesday, 25.11.2020
14:51

Ibra je nomad, njega ne drzi mesto iako mu je klasa neprolazna. Druga stvar, pored Etoa mi smo kupili i Snajdera, doveli Lusija i jos par igraca. Odlazak Murinja je te god. sve pokrenuo, Snajder u Galaatu, Eto u Anzi mislim.. tim se raspao i ambicije kluba. Ali ta godina i ova sada nisu za poredjenje. Mi sada imamo napad, vidis li da Interu skripi u odbrani. Godin je predstavljao sigurnost, Kolarov kao zamjena zalutao, zato govorim. Ne znam sta sam lose napisao pa lupate minuse...

avatar
Amalainter
Tuesday, 24.11.2020
11:54

Treba da igra sa De Vrijom, Skrinjarom,Bastonijem pozadi..posle ti sastavljaj dalje kako hoces.. Dal ce to zvati 3-5-2,3-4-3,ili 4-4-2 to nas navijace ne interesuje