Zbog Pogbe se oglasio i direktor Juventusa: "Sjajan igrač, ali nije igrao dve godine..."

Autor: Ivan Cvetković
sreda 09.10.2024.
20:30
Izvor: Sportske.net

Izvršni direktor Juventusa Mauricio Skanavino potvrdio je danas da uprava pregovara sa fudbalerom Polom Pogbom u vezi njegove budućnosti u tom klubu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Pogbi je krajem prošle sedmice suspenzija smanjena sa četiri godine na 18 meseci, što znači da bi mogao da se vrati na teren u martu sledeće godine. 

Francuski fudbaler je u februaru suspendovan na četiri godine, nakon što je prošlog septembra objavljeno da je pao na doping testu, pošto su njegovi rezultati bili pozitivni na testosteron. 

Nejasno je da li će ponovo igrati za torinski klub, nakon što su italijanski mediji preneli da Juventus želi da raskine ugovor kako bi francuskom fudbaleru omogućio da pronađe novi angažman. 

Skanavino nije potvrdio da li klub želi da Pogba ostane, ali je rekao da su u klubu zabrinuti u vezi sa fizičkom pripremom 31-godišnjeg fudbalera pošto nije igrao od prošlog septembra, kada je ušao sa klupe u utakmici protiv Empolija u Seriji A. 

"Razgovaramo sa njegovim predstavnicima. Pogba je sjajan igrač i sigurno još može da igra. Međutim, između povreda i suspenzija, on efektivno nije igrao dve godine. To su sve elementi koje moramo da procenimo i mogu da potvrdim da razgovaramo sa njegovim predstavnicima", rekao je Skanavino za Skaj Italija.

Mediji su spekulisali da bi Pogba mogao da pređe u Olimpik iz Marseja

On do sada nije igrao za neki klub u domovini na seniorskom nivou. Pogba je u po dva mandata igrao za Juventus i Mančester junajted. 

Za reprezentaciju Francuske debitovao je 2013. godine, odigrao je 91 utakmicu, postigao 11 golova i osvojio Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke