Zdjelar zna ko bi Zvezdu skinuo sa trona da je u mogućnosti!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 09.08.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

Bivši kapiten Partizana nema dilemu.

pfc-cska.com
pfc-cska.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je dominantna u Srbiji, crveno-beli imaju pet uzastopnih šampionskih titula, a posle sjajnog starta nove sezone već su napravili osetnu razliku u odnosu na večitog rivala Partizan (+7) i idu ka odbrani pehara.

U međuvremenu crno-beli su ostali bez kapitena Saše Zdjelara koji je se preselio u CSKA iz Moskve i potpisao trogodišnji ugovor sa "armejcima".

Medije u Rusiji zanimalo je da Zdjelar uporedi snagu CSKA sa srpskim klubovima, posebno sa šampionom Crvenom zvezdom, a bivši kapiten Partizana nije imao dilemu koja ekipa je bolja.

"Kada bi CSKA igrao u šampionatu Srbije, da li bi svake sezone bio na prvoj poziciji? Mislim da bi bio. Prvo mesto bilo bi naše“, uveren je novi veznjak Moskovljana.

Zdjelar i CSKA su odlično krenuli u šampionatu Rusije, "armejci" su u prva četiri kola sakupili deset bodova i nalaze se na deobi prvog mesta sa velikim rivalom Spartakom iz Moskve.

Zdjelarov bivši klub Partizan u četvrtak očekuje revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. U Humsku dolazi kiparski AEK, a crno-belima je pobeda neophodna. AdmiralBet nudi kvotu 1.70 na trijumf domaćina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke