Zdravko Mamić izdominirao, poruka se čula do Londona!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 07.09.2022.
09:40
Izvor: Sportske.net

Nakon velike pobede "modrih" protiv Čelsija na startu Lige šampiona.

Epa/Antonio Bat
Epa/Antonio Bat

Povezane vesti

Odigrao je Dinamo iz Zagreba sjajno na startu grupne faze Lige šampiona i pobedio apsolutnog favorita londonski Čelsi na "Maksimiru" sa 1:0 sjajnim golom Mislava Oršića.

Dinamo je tako još jednom pokazao da ume sa engleskim klubovima. Nakon što je 2015. godine sa 2:1 u grupnoj fazi Lige šampiona savladao Arsenal i drugi londonski velikan pao je u najelitnijem klupskom takmičenju.

Bili su Zagrepčani kobni po londonske klubove i u Ligi Evrope. Još uvek se prepričava sjajna utakmica i het-trik Mislava Orišića protiv Murinjovog Totenhema u osmini finala Lige Evrope 2021. godine kojim je Dinamo izbacio "pevce". 

Uspeli su prošle sezone "modri" da pobede i u engleskoj prestonici. Ponovo je Oršić bio glavni junak, a njegova "žrtva" ovoga puta Vest Hem.

Sve ove pobede nad engleskim klubovima "naterale" su prvog čoveka prvaka Hrvatske Zdravka Mamića da se u svom stilu oglasi na drušetvenim mrežama i poruči Englezima da imaju sreće što Dinamo nije član Premijer lige.

"Dinamo 2:1 Arsenal, Dinamo 3:0 Totenhem, Vest Hem 0:1 Dinamo, Dinamo 1:0 Čelsi... Sreća da Dinamo ne igra u Premijer ligi", napisao je Mamić na svom Fejsbuk profilu.


Ipak, nikada nećemo saznati kako bi se Dinamo proveo u Premijer ligi, da im dobro ide protiv Engleza - ide im.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke