Želela ga Zvezda, izabrao Partizan, pa prerano otišao u inostranstvo - Gde je sada Armin Đerlek?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.04.2023.
23:51
Izvor: Sportske.net

Dugo već ne igra takmičarske utakmice.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

O Arminu Đerleku se pre šest-sedam godina dosta govorilo dok je kao supertalentiovani tinejdžer nosio dres OFK Beograda.

Bilo je jasno da će vrlo brzo preći u neki od dva naša najveća kluba, želeli su ga i crveno i crno-beli, a konkretniji je bio Partizan koji ga je angažovao 2017. godine.

Relativno brzo je iz omladinskog pogona prešao u prvi tim Partizana, dobijao je priliku u sezoni 2018/19, ali je već u avgustu 2019. odlučio da prihvati ponudu turskog Sivaspora sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

U početku je izgledalo da bi mogao tamo da se nametne, ali kako je vreme prolazilo, taj utisak je bledeo. Početkom 2021. godine je otišao na pozajmicu u slovenački Aluminij i upravo u tom klubu je upisao svoj poslednji nastup u takmičarskim utakmicama, još u decembru 2021, u utakmici protiv Brava.

Letos se vratio u Sivaspor, ali ove sezone nije dobio priliku da zaigra, pa je za očekivati da na leto pronađe neku novu sredinu gde bi mogao da dobije priliku da ponovo zaigra. Đerlek će u junu napuniti 23 godine. Kad će da igra ako ne u tim godinama...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke