Zemljotres, prvi čovek Junajteda napustio klub, navijači slave!

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.04.2021.
21:02
Izvor: Sportske.net

Šta se sve večeras dešava...

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

Prema poslednjim informacijama, Mančester Junajted je ostao bez čelnika. Posle protesta, ali i inicijative navijača da klub odstupi od plana Superlige, on je otišao iz redova "Đavola".

Vest se večeras pronela brzinom munje, navijači slave odlazak nevoljenog prvog čoveka, operativca koga su postavila braća Glejzer.

Vudvord je bio glavni zagovornik Super Lige, kao bivši zaposleni JP Morgana je u stvari i našao sponzora, a bio je savetnik Glejzera prilikom kupovine Mančester Junajted.

Onda je preuzeo ulogu finansijskog direktora, pa zatim pridodao komercijalne, odnosno marketinške aktivnosti. Vudvord je finansijski od Junajteda stvorio najveći klub na svetu, ali su mu navijači zamerali nedostatak sportskog sektora, tačnije to što je on dovodio igrače, pregovara sa njima, iako sa fudbalom nema nikakvih dodirnih tačaka. To se dešavalo posle odlaska Aleksa Fergusona čiji je uticaj minimiziran. 

On je postao i CEO kluba, prvi operativac, napravio najveći transfer u istoriji kada je vratio Pola Pogbu.

Ali, na kraju, posle neslavne propasti projekta odlazi osramoćen iz kluba...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zevs
Tuesday, 20.04.2021
21:25

Nije mi drago što takav marketinški stručnjak odlazi iz kluba... trebalo je samo da mu se ograniči delokrug na komercijalu a da se dovede drugi čovek za sportski sektor