Zemljotres u Ligi šampiona, u petka sledi veliki šamar "odmetnicima"

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 19.04.2021.
19:07
Izvor: Sportske.net

Nećemo dočekati kraj sezone?

EPA-EFE/Manu Fernandez / POOL
EPA-EFE/Manu Fernandez / POOL

Povezane vesti

Čak tri od četiri ovosezonskih polufinalista Lige šampiona moglo bi da bude izbačeno iz ovog takmičenja zbog najave da će od naredne sezone učestvovati u Evropskoj Superligi, prenosi Rojters.

Od četiri kluba koja su izborila učešće u polufinalu čak tri su na tapetu - engleski Mančester siti i Čelsi i španski Real Madrid, a za sada je jedini siguran Pariz Sen Žermen, koji nije potvrdio učešće u Superligi.

Ovu informaciju za Rojters preneo je izvršni direktor UEFA i predsednik danske lige Japser Molner najavljujući bi ova odluka trebalo da bude doneta u petak.

"Klubovi moraju da odu, a očekujem da će se to dogoditi u petak", rekao je Molnar.

Ukoliko se obistini ovaj scenario nema sumnje da će se dogoditi presedan u fudbalu, te da će ovaj sport dobiti udarac od kojeg ćemo se svi teško oporaviti.

Podsetimo, prvi polufinalni parovi Lige šampiona zakazani su već za osam dana kada bi trebalo da Real Madrid dočeka Čelsi.

Sad to deluje prilično neizvesno.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 20.04.2021
00:22

Koji bre samar, UEFA im nemoze nista, sve to pripada klubovima, posto su oni naj vecii investitori a i njihovi savezi iz zemalja kojih dolaze! Slovenac moze samo da se sekira i da preti, nece moci vise da krade kao sto je dosad krao! Slovenac je okupio oko sebe preedstavnike Fudbalskih saveza sve lopove i prevarante iz bivse juge, kao sto su Kokeza, Suker, terzic, Karadzic, sad ce i Boban iz hrvatske i svi drugi iz ostale bivse jjuge, koji ga drze na celu UEFE! Zato bravo za super ligu