Zemljotres u Parizu - Poketino rekao svoje, iznenađenje je mala reč!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 28.04.2022.
16:30
Izvor: Sportske.net

Delovalo je da će napustiti "Grad svetlosti".

CHRISTOPHE PETIT TESSON
CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Trener Pariz Sen Žermena Maurisio Poketino obelodanio je da će ostati u ovom klubu i naredne sezone, odagnavši spekulacije koje su prethodnim mesecima kružile o njegovom odlasku.

Argentinski stručnjak je, izražavajući se u procentima, naveo da će 100% voditi tim sa "Parka prinčeva" u narednoj sezoni, dodajući da to važi i za Kilijana Mbapea.

"Ostajem 100%, isto kao Mbape", kratko je poručio Poketino uoči sutrašnjeg gostovanja Strazburu u jednog od zanimljivijih okršaja 35. kola francuske Lige 1.

Duel počinje od 21 sat, a PSŽ je praktično prebrinuo sve brige po pitanju odbrane titule.

Poketino je uglavnom dovodio u vezu sa prelaskom u Mančester junajted, ali će na klupu engleskog velikana sesti sadašnji stateg Ajaksa Erik ten Hag, dok se poslednjih dana u javnosti podgrejala informacijama o prelasku u Totenhem.

Upravo je u fokusu bio i aktuelni menadžer londonskog kluba Antonio Konte koji je postavio jake uslove pred PSŽ, ali će po svemu sudeći ovaj posao propasti.

Do tada, šampanjac se hladi za veliku proslavu u Parizu, a ukoliko verujete u pobedu gostiju u Strazburu, AdmiralBet vam nudi kvotu od 2,25.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke