Žestok sukob Klopa i Nevila, da li su baš na istoij strani i ko je tamo gde je novac?

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.04.2021.
09:11
Izvor: Sportske.net

Šta se desilo i zbog čega je pobesneo Jirgen Klop?

EPA-EFE/Clive Brunskill
EPA-EFE/Clive Brunskill

Povezane vesti

Izgledalo je da su na istoj strani, Geri Nevil tvrdi da jesu, ali Jirgen Klop je osuo žestoku paljbu po bivšem kapitenu Junajteda.

"Ne znam zbog čega priča protiv Liverpula, kapiram klupske strasti, ali sada on priča kako se neće čuti naša himna. Mi smo tu himnu zaslužili, borimo se za nju, naše je da igramo fudbal", kaže Klop koji je ponovio da je protiv Superlige.

"Ali, nemojte o tome da priča Nevil vređajući Liverpul, on koji je uvek tamo gde ima najviše novca, u Skaju, u Junajtedu, neka sedne negde da radi, negde gde je pritisak, umesto što napada Liverpul".

"Ne razumem Klopa, delimo isti stav, ali čovek je sujetan. Hiljadu puta sam vređao Liverpul, ali sada sa na njihovoj strani, i strani Junajteda i navijača. Njega su njegovi vlasnici bacili pod autobus".

Šta je najviše iznerviralo Klopa?

To što je Nevil rekao da se Liverpul pretvara da "Neće hodati sam da je klub ljudi, navijača", a da je potpisao ulazak u Superligu.

"Ja sam igrao u Junajtedu tolke godine, nije baš da se kod Ser Aleksa to podrazumevalo. Radim kao komentator više od deset godina, imam biznis, zapošljavam 600 ljudi nisam ih otpustio zbog pandemije, nije da nisam kvalifikovan da govorim o stvarima", odvratio je Nevil.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke