Žestoke optužbe fudbalera Junajteda: "PSŽ ne igra fudbal"!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 03.12.2020.
15:58
Izvor: Sportske.net

Mladi škotski fudbaler nije mogao da se suzdrži posle utakmice.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Vezista Mančester junajteda Skot MekTominaj optužio je prvotimce PSŽ-a da su posle svakog duela suviše lako padali i da se to kako su se pokazali na Old Trafordu ne može nazvati fudbalom.

Možda najinteresantniji detalj duela na Old Trafrodu dogodio se kada je reprezentativac Škotske neoprezno reagovao nakon duela sa Nejmarom.

Škot je nenamerno nagažio Nejmarov zglob posle čistog duela. Nejmar je krenuo da se uvija od bolova, a fudbaler Junajteda je nakon meča rekao šta misli o svemu.

"PSŽ ne igra pravi fudbal. Njihovi igrači olako padaju i svaki put kad ih dodirnete prelako se sruše. To nije fudbal" - rekao je vezni fudbaler nakon meča.

Junajted je uprkos izglednijim šansama pri rezultatu 1:1 dopustio da mu rival da dva gola te je meč okončan pobedom PSŽ-a od 3:1, a detaljan izveštaj utakmice možete pročitati OVDE.

Sada se stvorio krug od čak tri ekipe od po devet bodoova pred završno kolo koje je na programu naredne nedelje.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Thursday, 03.12.2020
18:57

Da padaju lako, padaju, ali da ste ubili Boga u njima, ubili ste. Tipican primer loseg fudbala, u datim trenutcima, gde niste birali sredstva kako da zaustavite protivnika (zanimljivo kako je samo Fred dobio kartone, a ostali koji su takodje tukli nista - cini mi se Markinjosu razbiju arkadu, sudija nista!?). Elem ni to nije bio problem ovaj mec, sudija je bio uzasan. Totalno izgubio konce. Davno nisam video toliko pogresnih odluka i stete na racun oba kluba. Sve u svemu rezultat je zasluzen. Junajted je imao sanse da resi PSZ - propustio je, kazna ih stigla i to e to.

avatar
amigo999
Thursday, 03.12.2020
17:21

Drvoseca jedan.Nije fudbal za tebe ...A za to namerno gazenje Nejmarovog zgloba treba te prijaviti policiji. Nejmar je za vas Britance Dr fudbala, a viu ste trkaci i drvosece. Zbog vaseg fudbala vam nikada nisu hteli doci u PL sampioni kao sto je Maradona,Ronaldo Zuba,Zidan,Ronaldinjo itd, mada imate vise novca od svih, i placate bolje od svih...

avatar
Adis N
Thursday, 03.12.2020
17:48

Mctomenej nema.pojima ali je upravu padali su koda su list a ne fizicki spremni igraci..previjali se koda im je noga odsjecena...kada je paredes dobio zuti osto je da se previja na terenu odjednom ustade i otrca koda nista nije bilo a prije par sekundi umiro od navodnih bolova vrati snimak meni bilo smjesno...nejamar jeste igracina ali je i teski simulator...simuliranje faula nema.veze sa znanjem.fudbala.

avatar
Man united
Thursday, 03.12.2020
20:28

Марадона и остали наведени су играли у доба када је Премијер лига била ранга садашње Серије А. Нема ту везе ни са каквим дрвосечама. Једноставно, нити су имали пара као Италијани и Шпанци, нити су имали репутацију којом би привукли највећа имена.

avatar
amigo999
Thursday, 03.12.2020
20:20

Nisam gledao Man U vs PSG i neznam. Samo sam video ovaj video kada Nejmaru nagazi namerno zglob...Nije lepo...

avatar
NIKE
Thursday, 03.12.2020
17:16

Bolje reci McTominej je obicni mesar, nema on ni trunke tehnike u sebi, njegova funkcija na terenu jeste udarati koga god stigne da njegov tim dođe do nekog boda..