Vesti o dolasku Zidana u Mančester - Javila se nova prepreka

Autor: Sportske Net
utorak 16.11.2021.
23:45
Izvor: Sportske.net

Mnogi bi voleli da ga vide na "Old trafordu".

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Mančester junajted je napredovao u pokušaju da ubedi Zinedina Zidana da nasledi Olea Gunara Solskjara na mestu menadžera engleskog premijerligaša, prenosi "Dejli rekord".

Junajtedova ekipa, druga najskuplja ikada sastavljena kada je reč o transferima, sadrži dvojicu Zidanovih zvezda Ronalda i Varana, ali i Pogbu, kojeg je više puta pokušavao da dovede na "Santjago Bernabeu".

Ronaldo i Varan su bili potencijalna nada da će Zidan poželeti da dođe u Junajted, međutim sada se pored spekulacija da Zizu čeka poziv za klupu Francuske, javljaju i nove prepreke.

Ipak, mnogi se se nadaju da će snaga Zidanovih odnosa sa Ronaldom i Varanom pomoći da se prevaziđu prepreke koje 49-godišnjak ima oko prelaska u Premijer ligu, uključujući ograničeno poznavanje engleskog jezika.

Dodatna komplikacija je stav Zidanove supruge o Junajtedu. Prema rečima bliskog prijatelja, Veronik Zidan ne privlači ideja da živi u Mančesteru i više bi volela da njen muž napravi dužu pauzu pre nego što se vrati fudbalu.

Bivši reprezentativac Francuske je slobodan nakon što je u maju po drugi put odlučio da se povuče sa mesta trenera Madrida.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke