Zidan je genije! Evo kakav tim Reala sprema za narednu sezonu!

Autor: Boris Jovanović
petak 16.04.2021.
09:22
Izvor: Sportske.net

Francuz u svakom trenutku zna šta radi!

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Pre 68 dana Real je bio u nogdaunu, izbacio ih je maleni Alkojano iz kupa, opet su se pronosile priče o Zidanovom odlasku, ali već tada je rekao da mu tim veruje i da ovoga puta neće otići sam. Francuz je imao poverenja u tim u trenutku kada je izgledalo da će Atletiko lako do titule.

Posle manje od tri meseca, prednost je svedena na bod, u polufinalu su Lige šampiona, dobili su Liverpul, igraće protiv Čelsija za istanbulsko finale. Sanjaju o kombinaciji La Liga - Liga šampiona, odnosno duploj kruni dva najvažnija trofeja, Real je to uspeo četiri puta do sada, tri puta u godinama dominacije, pedesetim i pre četiri godine. Zidan je tada bio na klupi, i sada je, kao i većina igrača kojima je verovao.

Ostaće na klupi i Perezu je jasno da je Zidan jednostavno genijalan trener, od pojačanja dobiće sigurno Alabu i verovatno Kamavingu, to je ono što mu je potrebno, van priča o Mbapeu i Halandu za koje niko nije siguran kako će se završiti.

Ko odlazi?

Ramos i dalje čeka, ponuda je "uzmi ili ostavi", videćeno šta nude drugi, ali priča se da nema baš ponuda kakvih je očekivao. Vaskez sigurno odlazi, a klub ima problema sa Bejlom, Iskom i Marselom. Želi da ih se reši, imaju ogromne plate, ali oni se pitaju. Zian ne računa ni na Marijana, Jovića i Odriozolu, oni će ili na pozajmicu, ili na margine.

Od mlađih igrača sigurna su četvorica, Vinisijus, Rodrigo, Odegard, Valverde, to je zalog za budućnost, nikakve ponude neće biti prihvaćene, a sigurni su Kurtoa, Kazemiro, Kros, Benzema. 

Sa Varanom je situacija drugaćija, on ima ugovor do narednog leta, pa ako ga ne produži biće prodat, na njegovo mesto bi trebalo da stigne Pau Tores ili Kunde iz Sevilje, mada su skupi. Militao će u tom slučaju ostati, kao nagradu za dobre partije sada kada je Ramos povređen. I igrači kao Azar, Asensio bi trebalo da budu u rosteru, osim u slučaju da budu deo trampe za Mbapea, što nije isključeno...

U svakom slučaju Zidan zna šta radi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke