Zidan pokvario sve, Junajted započeo pregovore sa Špancem?

Autor: Milovan Longinov
sreda 24.11.2021.
14:15
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Uprava fudbalskog kluba Mančester junajted održala je danas početne razgovore sa Špancem Ernesteom Valverdeom u vezi trenerskog posla na Old Trafordu.

Kako je preneo Skaj, Valverde je jedan od kandidata sa kojima su razgovarali predstavnici Junajteda.

Klub je u nedelju otpustio trenera Olea Gunara Solskjera i traži trenera koji će predvoditi ekipu do kraja sezone.

Ekipu trenutno predvodi dosadašnji pomoćnik u stručnom štabu i nekadašnji fudbaler Junajteda Majkl Kerik.

Britanski mediji preneli su da je uprava kluba zainteresovana i za trenera Pari Sen Žermena Maurisija Poketina i da ne isključuje mogućnost da kontaktira Argentinca tokom sezone.

Poketino je, navodno, zainteresovan za posao na Old Trafordu. On je početkom nedelje rekao da je srećan u Parizu i da neće dozvoliti da ga interesovanje koje je iskazao Junajted ometa u poslu. Njegov ugovor sa klubom ističe na leto 2023. godine. 

Dodatni problem oko Poketina jeste Zinedin Zidan, koji je jedina meta Parižana. Francuz ne žuri sa povratkom na posao, a nije uveren da je sada pravi trenutak da dođe u PSŽ. Takođe, njega još uvek više greje klupa reprezentacije Francuske, pa je zato Valverde opet iskočio u prvi plan.

Valverde je bez posla otkako je dobio otkaz u Barseloni, u januaru 2020. godine.

On je za dve i po godine u Barseloni osvojio dve šampionske titule i Kup kralja, a ima i tri titule u grčkoj ligi sa Olimpijakosom. Trenirao je i Atletik Bilbao, Viljareal, Valensiju i Espanjol.

Mančester junajted je zainteresovan i za trenera Ajaksa Erika ten Haga, za koga su izvori naveli da je "100% zainteresovan" za posao na Old Trafordu, ali tek na leto...

Valverde je taj? Sačekaćemo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Wednesday, 24.11.2021
14:36

Ugovor Spancu na godinu dana.Emeri je vec bio i propao.Holandjanin dobro resenje.Junajtedu treba pobednik koji nece biti pod pritiskom i koji ce shvatiti da su se vremena promenila i da je proslo vreme Fergusona.