Zidan postavio prvi uslov koji ne mogu da ispune?! Problem sa Mesijem?

Autor: Boris Jovanović
petak 10.12.2021.
08:18
Izvor: Sportske.net

Šta je tražio prvi kandidat za klupu Pari Sen Žermena?

EPA-EFE/Chema Moya
EPA-EFE/Chema Moya

Povezane vesti

Zinedin Zidan pregovara sa Pari Sen Žermenom, i to više nije tajna. U pitanju je najverovatnije ugovor od jula, ako Poketino ne bude ranije smenjen. Argentinac će platiti ceh lošoj formi tima, nesposobnosti da uklopi Mesija, a pominje se i standardni sukob koji svaki trener "Svetaca" ima sa Leonardom.

Ali, sada je situacija drugačija, Zidan je tražio kao jedini uslov da dođe na klupu Parižana da se pita oko transfera. Da li je to i jedini uslov koji ne mogu da ispune?

O tome će odlučiti gazde iz Dohe, ali ako se to desi, možda Brazilac drugi put u karijeri kao direktor ode iz Pariza.

Navodno, Zidan je tražio od kluba da dovedu Pogbu kao prvo pojačanje leta, da pokušaju da ubede Benzemu da se vrati u domovinu, ali to je nemoguća misija, fudbaler Reala je produžio ugovor "Los Blankosima" do 2023. 

Mbape sigurno odlazi, biće potrebno odabrati novog špica, mnogo imena je u igri i dosta igrača će biti povezivano sa PSŽ. 

Što se Mesija tiče, navodno razlog, kako jutros piše "Parizijen" njegovih slabih partija nije samo Poketino već i porodični problemi. Supruzi i deci jako nedostaje Barselona i oni se nisu snašli u Francuskoj, pa to utiče na Leove igre u ovih prvih nekoliko meseci u gradu svetlosti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke