Zidan rastužio svlačionicu, Perezova lista sve duža, konačno ON?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 16.05.2021.
08:23
Izvor: Sportske.net

Francuz odlazi!

Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO
Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Povezane vesti

Zinedin Zidan će i definitivno napustiti Real Madrid. 

Ono o čemu se spekulisalo prethodnih dana, sada je dobilo potvrdu sa nekoliko strana - Zidan će napustiti Real na kraju sezone. 

Marka i brojni drugi i to veoma pouzdani izvori otkrili da je Zidan već saopštio igračima da odlazi posle utakmice sa Viljarealom naredne nedelje, te ih motivisao da daju maksimum da osvoje titulu, odnosno da pobede u poslednje dve utakmice i nadaju se kiksu Atletika. 

Kao što smo pisali u subotu, Zidan oseća fizički i mentalni zamor, smatra da je pravi trenutak za rastanak, što je na neki način i nagovestio na jučerašnjoj konferenciji.

"Ponekad je potrebno da ostanete, a ponekad da odete, za svačije dobro. Vi možda mislite da bih otišao zato što su se stvari zakomplikovale, ali to nije tačno. Uvek radim ono što je najbolje u tom trenutku. Nekada dođete do trenutka kada je klubu potrebna promena. Ja sam ovde da bih radio za dobrobit kluba, a ne zbog sebe", rekao je Zidan.

Istovremeno, iz Madrida stiže i nastavak priče - na listi zamena su tri i imena - Masimilijano Alegri, Raul Gonzales i Joakim Lev. 

Za Raula smo takođe juče pisali, Perez ceni njegov rad u drugom timu Madriđana, ali legenda ne želi da žuri na klupu prvog tima. 

Fabricio Romano je otkrio da je Perez pre tri godine želeo Alegrija, da ga  je tada Italijan odbio zbog Juventusa, ali da je sada slobodan i da neće opet propustiti da preuzme Real Madrid. Za sada nema potvrda, ali Romano veruje da će Alegri zbog  iskustva biti ispred Raula, a kao što znate, u pitanju je jedan od najobaveštenijih novinara u svetu fudbala.

Što se tiče Leva, on deluje kao treća opcija i da ima najmanje šanse da preuzme Madriđane, no da sačekamo.

Sve u svemu, Zidanova odluka je konačna, za tačno nedelju dana vodiće poslednji put Real, ostaje da vidimo da li će se završiti neslavno, bez ijednog trofeja u sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke