Zidan razbesneo Barsu, zabrinuo navijače Reala posle "El Klasika"

Autor: Boris Jovanović
nedelja 11.04.2021.
10:14
Izvor: Sportske.net

Šta je najveći problem Reala u ovom trenutku?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Zinedin Zidan je bio iscrpljen posle "El Klasika" kao da je on igrao, ali emocija je bilo mnogo, na kraju cilj je ostvaren, pobeda.

Doduše, buka oko penala dopire iz Katalonije.

"Ako nije bio penal, sudija ga nije svirao. Ne mogu da kažu da su zbog toga izgubili. Bili smo bolji tim, zaslužili smo pobedu", kaže trener Reala i sigurno očekuje snažno neslaganje sa rivalom.

On je zadovoljan zbog pobede, ali i zabrinut pred Liverpul.

Naime, povredio se na sve i Lukas Vaskez što je težak udarac, praktično odbrana je u "fronclama", ali je gore što posle niza teških utakmica Zidan kaže da je ekipa na ivici.

"Videlo se da padamo u finišu, izvršio sam pet izmena, momci su dali pun doprinos pobedi. Ali, sledi Liverpul, težak meč, mi nemamo dovoljno snage, mora da izdržimo, videćemo šta će se desiti. Možete da pišete šta hoćete, to nam ne pomaže, ali neće nas ni promeniti. Tim je posvećen, to je dobro, biće nam svi potrebni do kraja sezone. Nismo osvojili ništa u trci smo za dva trofeja, moramo da se odmorimo do Liverpula i da prođemo kako znamo i umemo, biće veoma teško", rekao je Zidan, čiji tim nosi na "Enfild" prednost od 3:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 11.04.2021
23:58

Krali su i opetce krasti, evo juce su krali sudija je opet pobedio, samo ludak moze da poveruje da nece biti kradje, kad se sudija menja samo dan pred mec! Taj sudija je nna kazanu Reala, i ne samo on vec vise njih, taj sudja od juce je Atletiko upropastio protiv sevilje, samo da bi ga stopirao u osvajanju bodova, i juce je podigo real na prvoj poziciji, ali na svu srecu ima jos osamm utakmica da se igra i postoji sansa da ili Atletiko ili Barca osvoje LaLigu!

avatar
Badr®Hari
Sunday, 11.04.2021
14:34

Konačno nešto iskreno od Alžirca pojmaša: možete da pišete šta god hoćete to Real neće promeniti - nastaviće da kradu k'o što su krali oduvek.