Zidan spremio zamku za Tuhela?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 27.04.2021.
10:25
Izvor: Sportske.net

Iznenađenje?

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Real Madrid dočekuje Čelsi u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona, a Zinedin Zidan sprema iznenađenje.

Navodno, u odsustvu Ferlana Mendija, trebalo bi da u prvi plan iskoči Marselo, ali Zidan planira da starter bude Naćo Fernandes. 

On je maestralno iskoristio odsustvo Serhija Ramosa i Rafaela Varana, odigrao je perfektan dvomeč protiv Liverpula u paru sa Militaom, a između i "El klasiko" i naterao Zidana da računa na njega. 

Spekuliše se da bi Zidan mogao da iznenadi i formacijom sa trojicom štopera, gde bi Karvahal dobio ofanzivniju ulogu kraj desne aut linije, samo bi ostalo pitanje ko bi igrao levo, jer  su u veznom redu sigurni Kros, Modrić i Kasemiro. 

Kros se vratio posle kratke  pauze, nije se u potpunosti oporavio, ali će morati da stisne zube, što je već dogovoreno sa Zidanom, dok su u napadu nezamenjivi Benzema i Vinisijus. Očekuje se da im društvo u napadu pravi Asensio. 

Takođe, Zidan danima priprema Edena Azara kao faktor iznenađenja u drugom poluvremenu, Belgijanac će sigurno dobiti šansu, naročito ukoliko stvari ne budu išle na ruku Madriđanima. Zbog povreda na spisku nema Ramosa, Mendija, Valverdea i Lukasa Vaskeza.

Sastav Reala verovatno će izgledati ovako:

Kurtoa - Karvahal, Varan, Militao, Naćo - Kasemiro, Modrić, Kros - Asensio, Vinisijus, Benzema.

Utakmica je na programu u 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke