Zidan već kroji tim Reala za januara, Bild otkriva važan telefonski poziv

Autor: Aleksandar Golubović
petak 04.12.2020.
23:49
Izvor: Sportske.net

Talentovani fudbaler dobio primamljivu ponudu.

EPA-EFE/TIBOR ILLYES HUNGARY OUT
EPA-EFE/TIBOR ILLYES HUNGARY OUT

Povezane vesti

Talentovani mađarski fudbaler Dominik Soboslai velika je želja i dalje aktuelnog trenera Real Madrida Zinedina Zidana, za koga nemački Bild tvrdi da je telefonski stupio u kontakt sa asom Red Bul Salcburga.

Levo krilo austrijskog predstavnika u Ligi šampiona ove jeseni je skrenuo pažnju na sebe sa nekoliko izvanrednih pogodaka, što u ovom takmičenju, što u dresu reprezentacije Mađarske u Ligi nacija.

Najveći evropski klubovi se za njega interesuju, a u tome ne zaostaje ni Real koji bi već u januaru voleo da ga vidi na "Santjago Bernabeu".

Kako se navodi, mađarski fudbaler ne bi imao ništa protiv, ali je problem što Salcburg namerava da ga u januaru proda nemačkom Lajpcigu budući da gaje partnerski odnos zbog zajedničkog sponzora Red Bula.


Fudbaler koji je ove sezone postigao 17 golova na 17 utakmica još nije odlučio gde će nastaviti karijeru, ali mu je poziv Zidana svakako pomutio misli.

Liverpul i Arsenal takođe čekaju u redu, ali čini se da se poziv Reala ne odbija.

Samo, da li će ga u januaru dočekati baš Zidan u Madridu?

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Popay
Saturday, 05.12.2020
08:01

To kad imate “zainteresovanost” iz Lajpiga u Salcburg ili obrnuto je isto kao Grafičara u CZ ili Lokomotive i Dinama ZG ... to je način dizanja cene, E sad ako je ušao još i Real -to je već druga priča...
Činjenica je samo da se Mađari dižu na fudbalskom nivou-dali je to posledica uticaj Orbana i ulaganja u fudbal-verovatno jeste,te bi trebale neke stvari kopirati od njih npr.izgradnje stadiona..

avatar
crno-crveno
Saturday, 05.12.2020
01:16

Mislim ako je pametan nece u real rano je za to pogotovo u ovom trenutku kad treba vaditi vruce kestenje iz vatre.