Zidan već zna gde će raditi naredne sezone?

Autor: Boris Jovanović
utorak 16.02.2021.
12:51
Izvor: Sportske.net

Oživele spekulacije, vrata mu jesu uvek otvoren, ali koliko je realno da se ovo desi...

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Iz Španije stižu nove vesti kada je u pitanju Zinedin Zidan.

Naime, priča se da će napustiti Real, a i da već zna novi klub. Prema tim informacijama, koje je lansirao senzacionalistički novinar Eduardo Inda Zidan i dalje ima otvorenu ponudu Anjelija. Ono što se nije realizovalo pre godinu i po dana kada je Juve probao da privuče nekada svog igrača, a on se umesto toga vratio na klupu Reala bi na leto moglo ponovo da bude aktuelno.

Situacija je jasna, Real će teško do titule, niko ovom timu ne daje velike šanse da osvoji Ligu šampiona, a bez trofeja Francuz će verovatno morati da ode. Sa druge strane, Juventus ima poverenje u Pirla, ali bi gubitak titule i eventualno loš rezultat u Ligi šampiona mogao da pokaže da je "Mocart" isuviše neiskusan za klupu "Bjankonera".

Zbog toga bi se vratio da trenira mladi tim, a Zidan bi preuzeo ekipu. Ovo bi moglo da zadrži Ronalda koji ima sjajan odnos sa francuskim trenerom i koji bi mogao da produži ugovor koji ističe sledeće godine.

Zidan ima ugovor do 2022. on je dva puta opraštao novac Realu, kao igrač i trener, i mogao bi ponovo da napusti klub godinu dana pre isteka ugovora. Nije u dobrim odnosima sa španskim novinarima, mada je poručio da mu ne pada na pamet da podnese ostavku.

Real čeka Atalanta u Ligi šampiona, bez Ramosa su što je veliki problem, biće okrenut novi list kada na leto ode kapiten, ali i nekoliko Zidanovih "seniora", on do sada nije pokazao da može da razvije kvalitet novih, mlađih igrača u koje Real polaže velike nade.

Sa druge strane, u Juventusu bi bio među svojima, u klubu bi imao puno poverenje, a on je mnogo puta izjavljivao da Torino posle Madrida smatra svojom drugom kućom.

Ove glasine će oživeti na kranu sezone, ako Real i Juventus ne budu osvojili značajne trofeje i kada će se neminovno spekulisati o sudbinama dvojice trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke