Zidan zna svoj sledeći klub, iznenađenje?

Autor: Boris Jovanović
subota 18.09.2021.
09:49
Izvor: Sportske.net

Francuz odmara, i navodno zna odakle stiže poziv koji se ne odbija...

EPA-EFE/Chema Moya
EPA-EFE/Chema Moya

Povezane vesti

Zinedin Zidan se odmara posle odlaska iz Reala, ono što je sigurno je da se više neće vraćati na klupu Madriđana, čak i ako budu tražili zamenu za Anćelotija.

Francuz je stavio tačku na "Los Blankose", ne žuri mu se, priča o francuskoj reprezentaciji je uvek prisutna, ali Dešamp će ostati sigurno do Mundijala 2022. kako bi branio titulu prvaka sveta.

Juventus nema novca za Zidana, a Alegri je dobio dosta vremena da klub uvede u novu eru i izvrši tranziciju, tako da je ta Anjelijeva ideja, pa čak možemo da kažemo i opsesija arhivirana.

Mediji u Francuskoj tvrde da će sledeći klub Zinedina Zidana biti Pari Sen Žermen. Navodno, on je već obavešten da je želja "Svetaca" i da je i pored produžetka ugovora Poketino uslovljen osvajanjem Lige šampiona, odnosno da ništa drugo neće biti dovoljno dobro za Argentinca, posle dolaska Mesija i ostalih pojačanja.

Nema nade da će Mbape ostati, čak ni ako Zidan stigne na kormilo Pari Sen Žermena, ali svejedno, ulov bi mogao da bude Pogba koga je zemljak silno želeo dok je bio u Realu.

Inače u Parizu pljušte kritike na vezni red, pre svega Vajnalduma, uzeo je ogroman novac i promenio smer iako je bio na vratima Barselone. Bivši fudbaler Liverpula zarađuje velikih 12 miliona evra, mnogi smatraju da je Leonardo pogrešio, da je bilo boljih rešenja. Sada se pominje da su Parižani lako mogli da uzmu Brozovića iz Intera i da bi i sa obeštećenjem to bio jeftiniji način da se pojača vezni red, ali su se odlučili za slobodnog igrača. Ni Vajnaldum, ni Paredes ne uspevaju da popune rupe u veznom redu, pa kao ozebli sunce čekaju povratak Marka Veratija. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke