Zidana "smenjuju", odgovor Francuza se mnogima neće svideti!

Autor: Milovan Longinov
utorak 01.12.2020.
21:48
Izvor: Sportske.net

Bura u Real Madridu posle novog poraza.

EPA-EFE/Sergey Dolzhenko
EPA-EFE/Sergey Dolzhenko

Povezane vesti

Real Madrid je ponovo razočarao, doživeo je već peti poraz ove sezone, drugi od Šahtjora, zbog čega je doveden u pitanje i plasman u osminu finala Lige šampiona.

Madridski mediji su besni, navijači ga smenjuju, društvene mreže su se usijale, naročito zbog jedne fotografije koju možete videti OVDE, ali Zinedin Zidan je dao ekspresan odgovor.

"Ne, ne pada mi na pamet da dam ostavku. Nastavićemo da radimo i da napredujemo. U prvom poluvremenu smo bili veoma dobri i sve bi bilo drugačije da smo postigli gol i poveli. Njihovo vođstvo nas je poremetilo i to dosta, pošto smo do tog momenta igrali dobro. Imali smo dve, tri čiste prilike, pogodili smo stativu, lopta nije htela u gol i posle je bilo teško"
, rekao je Zidan i nastavio:

"Nalazimo se u nizu loših rezultata, to je naša realnost. Ipak, to je fudbal. Treba da prebrodimo sve u našim glavama i da se fokusiramo na narednu utakmicu. Danas smo igrali dobro, pritiskali smo rivala visoko, oduzeli smo dosta lopti, niko ne treba da dovodi u pitanje ono što su igrači uradili. Prvi gol pravi razliku, mi moramo da naučimo da postižemo prvi, ali nastavićemo sa našim vrednim radom i verujem u ovaj tim", istakao je Zidan.

Posle serije loših rezultata, dva vezana poraza od Alavesa i Šahtjora, Real u subotu ima teško gostovanje Sevilji, a potom dočekuje Menhengladbah u ključnom meču za plasman u osminu finala.

Teški dani za Zinedina Zidana, a nema Azara, Ramosa, Valverdea, Karvahala...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Wednesday, 02.12.2020
10:46

Generalno,
Ako kaniš bobijediti ne smiješ izgubiti

avatar
scofield
Wednesday, 02.12.2020
02:57

Izgubis od Sahtjora 2:0 i izjavis "Dobro smo igrali"....

avatar
Bádr Hari
Tuesday, 01.12.2020
23:56

Kako ja dejstvujem sa svojih 50 profila sve u interesu mog idola Messija. :D

avatar
NIKE
Tuesday, 01.12.2020
23:34

Moj Azar u kakav raspali cirkus ti dođe, i od tebe su napravili cirkus, a u onakvom Chelseau sa Azarom bi bili među glavnim favoritima za sve trofeje..

avatar
adidas forever
Tuesday, 01.12.2020
23:08

Potpuno je u pravu, sve bi to drugačije bilo da su dali gol i da nisu primili ona dva. Gde li sam to već čuo? A da, posle utakmica naše reprezentacije...

avatar
RIP-chechk
Wednesday, 02.12.2020
01:09

Pa ja tek sad shavam ustvari kakvi smo mi uticaj izvrsili na svetski fudbal i fubal to je nezapamceno do pre 10 godina ovo nisi cuo nigde nego kod nas, sada cujes skoro svuda. Jos cekam vatrene duele izmedju predsedniak klubova, jer trenera i igraca vec iamo. Pa covece treba orden da dobijemo, za uticaj. I posle se zalimo na rad fudbalskog saveza i razne Tolete, Kokeze, to bre revolucionari u svakom smislu.

avatar
adidas forever
Wednesday, 02.12.2020
18:44

Potpuno si u pravu. :D

avatar
Badr Hari
Tuesday, 01.12.2020
22:53

Za razliku od tih mnogih meni se odgovor svideo. Tako je ZiZu, samo jako i ne daj da te smene. 👍