Zidanov pakleni tandem... ali koji može zajedno samo na naslovnici!

Autor: Milovan Longinov
subota 23.05.2020.
08:56
Izvor: Sportske.net

Zidanova najteža odluka, jer može biti samo jedan!

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Brojke pokazuju, Zinedin Zidan ne veruje u ovaj tandem...

Madridski list As plasirao je danas zanimljivu naslovnu stranu, na kojoj se nalaze Eden Azar i Vinisijus Žunior. Pod naslovom "Azar-Vinisijus, može biti samo jedan", As analizira i zaključuje da Zidan ne veruje da su Francuz i Brazilac kompatibilni da bi se u istom trenutku nalazili na terenu.

To su najbolje pokazale i brojke, koje kažu da su Azar i Vinisijus samo 87 minuta proveli zajedno na terenu ove sezone i to na samo četiri utakmice, i čak na tri Real nije pobedio! Poslednji put, Azar i Vinisijus igrali su zajedno još 2. novembra prošle godine.

Istina, kasnije se Azar povredio, ali je pre toga na terenu prveo 1.124 minuta i samo 87 sa Vinisijusom na terenu. Brazilac je kasnije na neki način iskoristio priliku, naročito se istakao u El klasiku protiv Barselone kojoj je postigao gol za 1:0 i bio jedan od najboljih na terenu.

Ono što je najveći problem za Vinisijusa jeste taj da Zidan ne veruje da on može da igra na desnom krilu, na kom je proveo samo 48 minuta i to na dva meča.  Zidan na poziciji kraj desne aut linije više veruje čak i u Gereta Bejla, Rodriga, ali i svog miljenika Lukasa Vaskeza, dok ne treba zaboraviti da je tu igrao i Isko, sa malo drugačijom ulogom na terenu.

Bundesliga

Drugi problem za Brazilac jeste i taj što je Azar najviše profitirao tokom pandemije, jer je prethodna dva meseca iskoristio da se oporavi od povrede stopala i očekuje se da će biti spreman kada se La Liga nastavi u junu mesecu.

Zidan ima apsolutno poverenje da će Azar opravdati uloženi novac, nakon razočaravajuće prve sezone u kojoj je odigrao samo 15 utakmica, dao jedan gol i dodao još pet asistencija. 

Azar Vinisijus

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 23.05.2020
17:31

Novinari sve i svasta pisu, kad procitas sta sve pisu, do covek pomisli da oni nemaju dve veze o fudbalu, a da se izlupetaju ko budale! Oba dva igraca su dobra, i Hazar i Vinicius, ali eto ne pasu da igraju obadva, zato lepo kaze Zidan da nemogu zajedno da igraju posto igraju na istoj poziciji! Tako je doslo do problema sa Kutinjom, bivsi barcin trener Valverde ga nije uklopio, mozda i nije mogo, Kutinjo igra poziciju kao sto igra i Mesi, Valverde ga stavljao na poziciji Dembelea ali ona mu nije odgovarala, zao je doslo do toga da Kutinjo ode na pozajmicu! Imalo mesta gde je mogo Kutinjo da igra, ali ga Valverde nije znao postavi! Ako Zidan ne uklopi ova dva igraca, jedan ili ce da bude stroga rezerva ili ce da ode na pozajmicu ili ce da ga prodaju, a obadvojica su odlicni igraci! Hazaru i Vinicijusu zelim puno zdravlja i da postizu SO MANJE GOLOVa!

avatar
Offside
Saturday, 23.05.2020
16:51

Belgijanac i Brazilac a ne Francuz i Brazilac...Pa Vinisijus i nije za startnu postavu i to je jasno,decko bude top na jednoj utakmici i onda na narednim nestane.Sa druge strane na Azaru ce biti ogroman teret kada se vrati i treba tek videti sta ce on uraditi.Ali sustinski njih dvojica ne mogu biti na terenu zajedno i to je sigurno.Napad Azar-Benzema-Asensio a zamene Rodrigo,Zunior i Jovic/Dijaz.