Zlatan ima više opcija, ali ako Hrvat preuzme Milan, Pavlović će biti "najsrećniji"?!

Autor: Milovan Longinov
subota 21.09.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Koje su opcije?

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Paulo Fonseka je na tankom ledu i to je bilo jasno i pre poraza od Liverpula.

Već smo pisali dan ranije da je Zlatan Ibrahimović već kontaktirao potencijalnog naslednika, Edina Terzića, a istovremeno, Šveđanin je posetio i trening na kom je držao govor i to je bio još jedan znak za ozbiljnu opomenu.

Istovremeno, Ibrahimović na listi ima i drugo ime, a to je - Igor Tudor. 

Pojedini italijanski izvori prenose da je Ibrahimović i sa njim obavio razgovore, jer se poznaju odlično kao bivši saigrači iz Juventusa. Ibrahimović ceni Tudorov snažan karakter i čvrstu ruku, ali i stil igre. 

Tudor je otvoren za pregovore, ne bi pravi nikakve probleme oko ličnih uslova, čak je navodno i spreman za kratkoročan ugovor, po kom bi mu nastavak saradnje zavisio od rezultata.

Ali, ovde je za našu javnost u ovom slučaju važno još nešto, a to je pozicija Strahinje Pavlovića. Naime, Tudor forsira igru sa trojicom štopera - 3-4-2-1, u kojoj se naš reprezentativac najbolje i snalazi. 

Pavlović je bio na udaru posle poraza od Liverpula, a mnogi mu najviše zameraju upravo to što ume da igra u samo jednom sistemu i da je lošiji kada pored sebe ima jednog štopera, u formaciji 4-2-3-1. 

Za kraj, da podsetimo i da se pominje i Mauricio Sari, koji je takođe bez posla, ali, da sačekamo ishod "Derbija dela Madonine", pa ćemo sigurno imati još razloga za pisanje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke