Žoržinjo odlučio - Ostaje li u Čelsiju?

Autor: Lazar Nikolić
utorak 26.04.2022.
18:45
Izvor: Sportske.net

Presekao je.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Šampion Evrope u klupskoj i reprezentativnoj konkurenciji Žoržinjo ostaće u Čelsiju i naredne sezone, potvrdio je njegov menadžer Žoao Santos.

Nakon što je potvrđeno da će štoper Čelsija Antonio Ridiger napustiti "Stamford bridž" i otići u Real Madrid, navijači "plavaca" strahovali su da bi i pouzdani vezista Žoržinjo mogao da napusti London, na njihovu sreću to se neće dogoditi.

Postojale su glasine da bi italijanski reprezentativac mogao da pronađe novu sredinu zbog "komplikovane" situacije u Čelsiju prouzrokovane zabranom vođenja kluba dugogodišnjem vlasniku Romanu Abramoviču.

Juventus je pokazao najviše interesovanja za 30-godišnjaka, ali je uprava kluba iz Torina obaveštena da od transfera neće biti ništa i da će prvak Evrope sa Italijom ostati na Ostrvu.

Žoržinju ugovor sa Čelsijem ističe 2023. godine. Momak rođen u Brazilu u klubu je od 2018. godine kada je došao iz Napolija,  sa "plavcima" je osvojio titule evropskog i svetskog prvaka.

Čelsi u četvrtak očekuje veliki derbi u Premijer lige, Žoržinjova ekipa gostuje na "Old Trafordu" Mančester junajtedu, a kladionica AdmiralBet spremila je sjajan specijal posvećen ovoj utakmici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke