Žreb za LE - Kostić na "Nou kampu", Zvezdini "drugari" jedan protiv drugog!

Autor: Nemanja Janošev
petak 18.03.2022.
13:46
Izvor: Sportske.net

Kakvi su vaši utisci?

UEFA.com
UEFA.com

Povezane vesti

Ovog popodneva se u Nionu održao žreb za četvrtfinale Lige Evrope.

Nakon uzbudljivih dvomeča širom Starog kontinenta, prošle večeri kompletirani su učesnici četvrtfinala Lige Evrope. Nažalost, ova runda biće bez srpskog predstavnika budući da je Crvena zvezda izgubila od Rendžersa ukupnim skorom 4:2. 

Finale se igra u Sevilji, ali "večiti šampion" Lige Evrope neće biti u samoj završnici takmičenja budući da su eliminisani od Vest Hema.

Najveći broj učesnika u ovom žrebu dala je Nemačka (Ajntraht Frankfurt i Lajpcig), dok ostatak zemalja - Španija (Barselona), Italija (Atalanta), Škotska (Rendžers), Portugalija (Braga), Francuska (Lion) i Engleska (Vest Hem) po jednog.

Srpski bek Filip Kostić koji brani boje Ajntrahta će sa svojom ekipom odmeriti snage sa Barselonom. Ponovo će za rivala, dakle, imati španski klub nakon što su eliminisali Betis.

Lajpcig - Atalanta
Ajntraht Frankfurt - Barselona
Vest Hem - Lion
Braga - Rendžers

Istog momenta određeni su putevi ovih parova ka polufinalu. Pobednik duela Lajpcig - Atalanta igraće kao domaćin prve utakmice polufinala i za protivnika će imati Bragu ili Rendžers. Vest Hem ili Lion će na Ajntraht ili Barselonu.

Prvi mečevi četvrtfinala igraju se 7. aprila, a revanši 14.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke