Zvanično - Braća Donaruma ni na klupi, brani "starac Fočo", Gatuzo pozvao i klinca!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 27.12.2017.
12:11
Izvor: Sportske.net

Situacija je malo čudna, ili ipak nije, kada bolje razmislite šta se sve dešavalo prošlog leta.

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Điđo Donaruma neće braniti za Milan večeras u kup derbiju.

Njegova povreda je takve prirode da ne može da pomogne "Rosonerima", neće biti ni na klupi.

Mnogi su pomislili da bi šansu mogao da dobije njegov brat, Antonio, ali on je tu samo jer mu je mlađi Donaruma kupio kartu za veliki klub svojim pristajanjem na novi ugovor i uterao mu u džep pola miliona evra godišnje.

Na gol će veteran Marko Storari, bivša Bufonova rezerva u Juventusu i čovek koji ima 40 godina, a u Seriji A je debitovao za Mesinu pre 15 godina, a profesionalno se fudbalom bavi više od dve decenije.

Pa hoće li stariji Donaruma na klupu?

Neće ni to, Gatuzo je pozvao čuvara mreže omladinskog tima Matea Sonćina, tako da je jasno da je Donaruma stariji više maskota ekipe...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
20:00

pre 5 minutanMi najbolje znamo (2015/16) kako je lako osvojiti Kup kad te sreca u zrebu pogleda:-D Ne znam, ipak bih voleo da doguramo sto dalje... Dobro, sta je ovde uvredljivo i koji je razlog cenzure, za ime Boga?!

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 27.12.2017
15:13

Donaruma spasavaj zivu glavu i na leto te ceka psg ili real. Da osetis zov lige sampiona a ne da se valjas po blatu Serie B.

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
13:38

Hahaha Neverovatno. Nije pola miliona nego milion evra godisnje, mislim da ste prosli put napisali (ne znam koliko tacno( vise mada mozda i niste, a sad ovako:-) Dakle, milion. Imamo i Guarnonea, mislim da ce i on biti na klupi.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 27.12.2017
13:20

Ne ne ne,kako samo jedna maskota? Pa imamo nekih 10ak maskota u klubu,u svakoj liniji tima bar po 1,pa izmene,pa trener,tj. bolje je reci kako u celom klubu ima par njih koji nisu maskote. Nadam se porazu,po mogucstvu sto ubedljivijem,a onda ako bog da srece,bar nekog mladog talentovanog trenera da dovedemo,valjda ima neki u nizim ligama.

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
14:52

Zasto prizeljkujes poraz? Svakako ce Rino dobiti otkaz zbog rezultata u prvenstvu- ako ne izgubimo od Fiorentine, izgubicemo kolo ili dva posle toga, najkasnije tri kad nam dolazi Lacio:), daj da bar taj novi trener ima mogucnost da osvoji Kup Italije jer mi uzasno dugo cekamo na taj trofej, a sad vec jako dugo i na titulu...

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 27.12.2017
19:07

Bas ne volim,niti cenim kup takmicenja. Prvenstveno jer igraju klubovi iz seste lige maltene,evo Inter prosao Ponterdu il kako vec i da ih put nije naveo na nas(mada nismo mi nista specijalno) nego na tipa Parmu,njih prodju i vec u polufinalu,a da ozbiljan mec nisu odigrali i kakvo je to takmicenje,dobijes 2 utakmice,tj. 3 i kao prvak,smesno takmicenje. Poraz prizeljkujem jer svejedno necemo osvojiti kup,svako iz top5 je ozbiljna ekipa naspram nas,a bar do leta(i to bog da nas pogleda) nista se na bolje nece promeniti,moze samo na gore,tako da jedna obaveza manje ce nam i dobro doci.