Zvanično - Čelsi ne prašta, ode Frenki!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 25.01.2021.
12:49
Izvor: Sportske.net

Mladi stručnjak posle godinu i po dana napustio klub.

EPA-EFE/Nick Potts / POOL
EPA-EFE/Nick Potts / POOL

Povezane vesti


Dosadašnji menadžer Čelsija Frenk Lampard od danas je i zvanično razrešen sa ove funkcije, potvrdio je londonski klub u zvaničnom saopštenju.

Ono što se moglo pročitati u satima iza nas sata je zvanično potvrđeno, pa je od ovog trenutka klupa kluba sa "Stamford bridža" upražnjena.

Čelsi se u saopštenju zahvalio mladom stručnjaku na jednoipogodišnjoj saradnji naglasivši da rezultati u poslednje vreme nikako nisu išli u skladu sa zacrtanim ciljevima.

"Nikada nije pravi trenutak da se raskine saradnja sa legendom kao što je Frenk, ali posle rasprave i razmatranja utvrđeno je da su promene neophodne kako bi klub napredovao i poboljšao rezultate", navodi se u delu saopštenja.

Vlasnik kluba Roman Abramovič dodao je da je ovo bila jako teška odluka za klub ne samo zbog izvanredne saradnje sa Lampardom i izuzetnog poštovanja prema njemu.

"On je čovek sa izuzetnim integritetom i velikom radnom etikom. Međutim, procenili smo da je u sadašnjim okolnostima promena menadžera najbolje rešenje", naveo je Abramovič.

Ruski milijarder je poželeo svu sreću Lampardu u nastavku karijere naglasivši da se njegov status ikone kluba ovim neće promeniti.

Klub se nije oglašavao po pitanju Lampardovog naslednika na klupi Čelsija, ali engleski mediji šuškaju da bi to trebalo da bude Tomas Tuhel, koji je već više od mesec dana bez angažmana nakon što je dobio otkaz u Pariz Sen Žermenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Solskjerove bebe
Monday, 25.01.2021
14:46

Hahahhahahahahah gdje su navijaci Celsija? Najbolji mladi strucnjak koji postoji hahahahhaha