Zvanično - Dejan Stanković napušta Sampu

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 04.06.2023.
19:20
Izvor: Sportske.net

Koja je naredna destinacija za njega?

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Srpski trener Dejan Stanković neće i naredne sezone predvoditi Sampdoriju, saopštio je danas.

On je uoči meča sa Napolijem u poslednjem kolu Serije A rekao da mu je ovo oproštajna utakmica od Sampe koja će naredne sezone nastupati u drugom rangu italijanskog fudbala.

"Ovo će mi biti poslednja utakmica. Neću biti tu naredne sezone. Ovo je bila veoma teška sezona za suočavanje iz svakog ugla. Tu je odluka kluba koju sam saznao u razgovoru sa Markom Lanom, To je bilo pitanje pokušaja da se Sampdorija spasi ispadanja u Seriju B. Ovde sam naučio kako da vodlim klub, da ga branim... Želim da se zahvalim svima što ste bili uz nas. Nikada neću zaboraviti ovih osam meseci. Navijači su bili jedini zrak sunca u beskrajnom tunelu. Sa profesionalne tačke gledišta, situacija u klubu se dosta pogoršala od mog dolaska. U decembru je bilo teško, sa zatvarajnem transfer pijace bilo je još teže... Tu sam se profesionalno razočarao jer kada ideš u samoubilačku misiju moraš da pristaneš na to", kazao je Stanković.

Stanković je početkom oktobra prošle godine preuzeo klupu Sampdorije od Marka Đanpaola potpisavši ugovor do kraja sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke