ZVANIČNO - ESL bez još jednog člana!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.04.2021.
12:11
Izvor: Sportske.net

Koliko ih je još ostalo verno propalom projektu?

Povezane vesti

Kao što smo i najavili jutros, Inter je danas i zvanično odlučio da se povuče iz projekta ''Evropska Superliga'', pošto je to učinilo svih šest englesnih predstavnika i njegov gradski rival Milan.

Tim povodom, ''Neroazuri'' su se oglasili zvaničnim saopštenjem koje u nastvaku prenosimo.

''Inter Milano potvrđuje da Klub više nije deo projekta Super lige. Uvek smo posvećeni pružanju navijačima najboljeg fudbalskog iskustva, inovacije i deo su našeg DNK od osnivanja. Naša posvećenost svim zainteresovanim stranama za unapređenje fudbalske industrije nikada se neće promeniti.

Inter veruje da bi fudbal, kao i svaki sektor delatnosti, trebalo da bude zainteresovan za stalno unapređivanje svojih takmičenja, kako bi nastavio da uzbuđuje navijače svih starosnih grupa širom sveta, u okviru finansijske održivosti.

Sa ovom vizijom nastavićemo da radimo zajedno sa institucijama i svim zainteresovanim stranama na budućnosti sporta koji svi volimo'', navodi se u saopštenju.

Dakle, čekaju se još i Real, Barselona, Atletiko i Juventus da učine isto, mada je prvi čovek Juventusa Andrea Anjeli već priznao da je bombastični projekat propao.

*


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke