Zvanično - Totenhem rešio važno pitanje!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 12.06.2021.
18:20
Izvor: Sportske.net

Paratići od 1. jula na novoj funkciji.

 EPA-EFE/Julian Finney
EPA-EFE/Julian Finney

Povezane vesti

Engleski Totenhem sa zadovoljstvom je najavio da je novi sportski direktor kluba doskorašnju funkcioner Juventusa Fabio Paratići, koji će na posao stupiti od 1. jula.

Dolazak Paratićija u klub najavljen je već neko vreme, ali se čekao zvaničan raskid sa Juventusom kako bi stigao u London i formalno preuzeo funkciju sportskog direktora engleskog kluba.

Paratići je proveo prethodnih 11 godina u Juventusu u kojem je ostavio dubok trag i od kojeg se oprostio na jako emotivan način na konferenciji za medije sa predsednikom Andreom Anjelijem.

Italijan nije krio zadovoljstvo što je postao deo Totenhema.

"Oduševljen sam na fantastičnoj prilici i zahvaljujem se klubu i predsedniku Liviju na ukazanoj šansi. Totenhem je jedan od najvećih klubova u Velikoj Britaniji i Evropi sa ambicioznim višegodišnjim planom. Daću celog sebe u ovaj projekat i radujem se što ću raditi sa ovim timom u nadi da ću ispisati blistave stranice istorije", rekao je Paratići.

Videćemo kako će izgledati prelazni rok "Pevaca" pod Paratićijevom dirigentskom palicom, a ono što je već poznato je da će novi trener biti doskorašnji šef stručnog štaba Rome Paolo Fonseka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke