Zvezda otvara prostor za Krstajićev novi posao?

Autor: Mladen Heleta
sreda 29.03.2023.
20:06
Izvor: Sportske.net

Da li je završio sa Bugarskom?

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Mladen Krstajić je očajno započeo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo kao selektor fudbalske reprezentacije Bugarske.

Bugarska je u Razgradu izgubila od Crne Gore sa 1:0, pa od Mađarske u Budimpešti sa 3:0 i čini se da u grupi G, u kojoj vodi Srbija sa šest bodova, već sada nema nikakve šanse da osvoji jedno od prva dva mesta i ode na EURO.

Doduše, srpski trener je sam rekao da EURO nije realan za njegov tim, krenuo je u drastično podmlađivanje ekipe, ali bugarska javnost nije dobro reagovala na ove poraze, pa se Krstajić suočava sa žestokim kritikama. Najnovija je stigla danas od Dimitra Berbatova.

Deluje da će se njegov posao u Bugarskoj brzo završiti, ali sada iz Izraela stižu bombastične informacije o njegovom sledećem angažmanu, a u sve je upetljana Crvena zvezda.

Već je poznato da će trener šampiona Izraela Makabija iz Haife Barak Bahar najverovatnije biti šef struke crveno-belih od sledeće sezone, a izraelski mediji navode Krstajića kao glavnog kandidata da sedne na njegovo upražnjeno mesto u Haifi.

Navodno je sportski sektor za Krstajića i predložiće ga rukovodstvu kluba. Konačna odluka biće na generalnom direktoru Galu Albermanu.

Krstajić je već radio u Izraelu, predvodio je Makabi iz Tel Aviva u drugom delu prošle sezone i prvenstvo je završio kao treći na tabeli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke